MatixPLRising Newcomer6 hours agoBUG Zmiana piłkarzy na ławceBłąd zgłaszany wielokrotnie, jak widać nic nie pomogło wywalone, nie da się zmienić piłkarzy na ławce bo i tak wracają do swojego pierwotnego stanu
Recent Discussionspomoc Czy EA_Kalina albo EA_Kuba mogłby któryś sprawdzić czy nie mam nałożonej jakies blokady na koncie. Bo apropo nie włączania gry próbowałem też ja włączyć na komputerze kolegi i nic nie pomaga nawet ...Arsenal vs arsenal Grałem mecz division rivals i wyrzuciło mnie z gry bo wywaliło mi internet. Wszedłem do gry około 5h później i chciałem zagrać mecz division rivals. Nagle wchodząc do meczu pokazuje się spotkanie ars...delay / input lag PC Niestety kolejny rok z rzędu ustawienia gry są zagadką dla ludzi którzy chcą się cieszyć szybkim gamaplayem. Wczoraj nie dało się grać, wszystko wolne i „ociężałe”. Dużo czasu mi zajęło kombinowanie ...Brak otrzymania premium pass po zakupie wersji ultimate Cześć kupił ea fc 27 w wersji ultimate i do teraz nie otrzymałem przepustki premium Gameplay nie rozumiem ludzi ktorzy mowia zeby zmienic gameplay gameplay jest **bleep** ludzie placza bo gra sie inaczej ale gdy ea by zmienilo na to co bylo w fc 26 to by narzekali na ten nowy i by mowili ze ...