LPURTGSeasoned Newcomer7 days agoEwolucje W FC 27 brakuje zakładki „nagrody” w ewolucjach. Mam tylko ewolucję i moje ewolucje att.Od_o5FlhVswfZx_thuSdyQgPM-JMIEcmXQPSas0o8io.jpeg104 KB
Recent DiscussionsBrak otrzymania premium pass po zakupie wersji ultimate Cześć kupił ea fc 27 w wersji ultimate i do teraz nie otrzymałem przepustki premium Wyrzucanie z Ultimate Team Już 2 raz w ciągu 1.5 godziny otrzymuje niesprawiedliwą porażkę w rivals grając w trybie współpracy i ponownie tracę swój boost za serie wygranych. Gdy zakończy się mecz następuje ładowanie ekranu po...Przepustka Premium Cześć, Mimo zakupu wersji EA FC 27 Ultimate na PS5 nie otrzymałem przepustki premium na sezon 1. Wszystkie inne dodatki w tym FP otrzymałem. Czy ktos mial podobny problem? Ewolucje Witam, w trakcie grania zauważyłem, że w zakładce ewolucji znikła zakładka "nagrody" nie mam bez niej możliwości korzystać z odblokowywanych ewolucji, zakładka ta jest widoczna z tylko po kliknięciu ...Problem z włączeniem EA FC 27 Gra po klilknieciu graj wyłącza się.(załączone nagranie) Uwazam ze probowałem już wszystkiego. Zresetowałem całkowicie komputer robiłem wszystko co możliwe jednak gra i tak nie odpala. Kupowałem prod...