Forum Discussion

Knypursss's avatar
Knypursss
Newcomer
3 hours ago

Optymalizacja

Witam
Obecne gry z serii ea sports fc to jest jakiś cyrk. Gra raz działa poprawnie bez zarzutów a raz działa na 2 min max i zawiesza komputer. Próbowałem się kontaktować z supportem i nic próbowałem coś robić w plikach też nic. Czy naprawdę ea jest takie ch*jowe w robieniu gier że nie są wstanie zrobić czegoś co by działało? I za ten paździeż liczą sobie 300 zł. Wolałbym te pieniądze dać na pomoc Ukrainie niż wydać na ten syf. Z fc 26 było to samo ten sam silnik te same problemy. A najgorsze jest to że jeszcze wczoraj grałem na spokojnie wszystko było dobrze, odpalam dzisiaj i zaczęła się zabawa w 10 krotne resetowanie ręczne komputera. Widziałem na necie że może to być wina procesora lub karty graficznej od AMD ale nie mam pojęcia czy to prawda. Jako dowód beznadziejnej optymalizacji tej "gry" podaje przykład streamera Demonzz1 który kompa ma za jakieś 30 kafli a ta gra działała gorzej niż inne gry wydane w tym roku. 
Ogarnijcie się ea i nauczcie się w końcu na błędach bo jak takie cyrki będą się powtarzać to niedługo nikt nie będzie już kupował waszych "gier" i zostaniecie z ręką w nocniku 
Jeśli sytuację uda się naprostować grę zostawię jak nie to ją zwracam i te 300 wydam na jakiś bardziej szczytny cel typu Euro truck simulator 2 gra która działa bez zarzutów od ponad dekady
Pozdrawiam k*rwy ea

1 Reply

• PS. Ja rozumiem jakby takie cyrki się działy na komputerze typu dwa ziemniaki połączone kablami ale jak wydaje się prawie 8 tys na kompa to jednak jest to machina do grania w bardziej wymagające tytuły niż g0wno "gierka" k*rew z Kanady

EA_Dennis​ Canbacon​ EA_Dmitryi​