Greg2327Seasoned Veteran1 day agoPauza tylko u mniePrzeciwnik gra dalej, choć ja jeszcze nie wróciłem do meczu. Co tu się wyprawia
Recent DiscussionsOciężały gameplay oraz delay. Od dwóch edycji mam ogromny problem z grą mimo high endowego sprzętu. Gameplay jest ciężki a zawodnicy ruszają się jak worek kartofli. Dodatkowo mam wrażenie, że pojawia się delay. Co ciekawe, proble...Błąd w ea fc 27 Podczas gry w swuad battles albo jaki kolwiek tryb z AI ustawienia gry są na własne. Ale podczas gry online zamianija się one co chwilę w e sport i orzez to gorzej się gra jak je zmieniam to dosł...0x186A1 Od momentu udostępnienia EA SPORTS FC 27 nie jestem w stanie uruchomić gry. Przy każdej próbie uruchomienia pojawia się błąd 0x186A1. Gra została zakupiona przeze mnie w przedsprzedaży i mimo posiad...Losing hope - cheaters in draft mode Hello EA, I am writing this message to you regarding the game ea fc 27 on pc. I will start by saying that i have been playing ea fc games and fifa ever since i can remember. Lately however, playing ...Mikro ścinki Cześć, mam problem z mikro ścinkami. Fpsy w grze mam stabline, cały czas koło 250fps, ping stabilny, hz w monitorze też dobrze ustawione, w ustawieniach gry tak samo, a mimo wszystko czuje się jakbym...