Regan1978New Rookie9 days agoproblem z padem dlaczego pad działa w systemie a gdy odpalam gre w tedy nie działa .w fc 26 nie było tego problemu
Krzanuu15Rising Newcomer8 days agoMam dokladnie ten sam problem, odpalam fc 26 dziala pad , odpalam fc 27 i nie działa ;(
Recent DiscussionsProblem z włączeniem EA FC 27 Gra po klilknieciu graj wyłącza się.(załączone nagranie) Uwazam ze probowałem już wszystkiego. Zresetowałem całkowicie komputer robiłem wszystko co możliwe jednak gra i tak nie odpala. Kupowałem prod...Problem z WBS Problem polega na tym że gra nakazuje mi zrobić zadanie „Wykuwanie wielkości Ukończ WBS Podstaw” które zrobiłem przed nakazaniem mi tego przez grę. Na tą chwilę zadanie jest zrobione a gra mi tego ni...Brak możliwości zapisywania składów w trybie sezony !! Prosze o naprawienie błędu bez którego nie ma sensu grać sezonów online, mianowicie nie da się zmienic składów z rezerwy do podstawowego skladu. Po zmianach zawodnikow wg swoich preferencji i zaakcep...Optymalizacja Witam Obecne gry z serii ea sports fc to jest jakiś cyrk. Gra raz działa poprawnie bez zarzutów a raz działa na 2 min max i zawiesza komputer. Próbowałem się kontaktować z supportem i nic próbowałem...Problem ze zwrotem Witam, kupiłem wczoraj Ea fc 27 i chciałbym ją zwrócić, lecz nie pokazuje mi się ona w Panelu zwrotów, wiadomo jak na to zaradzić, ponieważ chciałbym zrobić to w czasie 24h od zakupu