FrasoN1997
4 hours agoNewcomer
Rynek transferowy
Witam mam problem z rynkiem transferowym. Od wczoraj cały czas wystawiam sobie karty a teraz już od jakiś 2 godzin nie mogę wystawić ani jednej. Czy dostałem bana na rynek za normalne funkcjonowanie?
Witam mam problem z rynkiem transferowym. Od wczoraj cały czas wystawiam sobie karty a teraz już od jakiś 2 godzin nie mogę wystawić ani jednej. Czy dostałem bana na rynek za normalne funkcjonowanie?
Na to pytanie nie ma odpowiedzi. Istnieje tak naprawdę wiele teorii, poczekaj może do 19. Jedni twierdzą że 6 godzin, inni 12, każdy przypadek jest inny. Może po prostu algorytm Cię wyłapał że w zbyt krótkim czasie wystawiłeś za dużo kart co jest akurat normalne na start gry bo chcesz jak najszybciej zarobić monety, czy wykonać początkowe zadania.
Jak długo może trwać taka przerwa?
Hej FrasoN1997
Niekoniecznie oznacza to blokadę rynku. Przy intensywnym wystawianiu kart może pojawić się tymczasowe ograniczenie wykonywania kolejnych operacji na Rynku Transferowym.
Na razie zrób przerwę od wystawiania i kupowania kart, a po pewnym czasie sprawdź ponownie.