DuaaLipaNewcomer1 day agoZadania dynamicznej kariery menedżerskiejNiestety po zaliczeniu zadań z trybu menedżera nie otrzymałem punktów i zadanie się nie zaliczyło mimo że zostało wykonane. Pls help 17905007117027543632195976392878.jpg5.3 MB
Recent DiscussionsPomocy Witam mam taki problem ze jak wchodzę w świat otwarty i jest początek gdy mbappe każe zagrać 2 na 2 mam odliczanie i po tym odliczaniu zawsze wyrzuca mi grę wszystko chodzi świetnie a tu zawsze ten s...FC 27 nie uruchamia się – błąd Javelin Anti-Cheat (7)(1) Cześć wszystkim! Mam problem z uruchomieniem EA SPORTS FC 27 na PC. Gra zatrzymuje się na komunikacie „Sprawdzanie środowiska gry”, a następnie się zamyka. Na początku otrzymywałem błąd: EAAntiChe...pomoc Czy EA_Kalina albo EA_Kuba mogłby któryś sprawdzić czy nie mam nałożonej jakies blokady na koncie. Bo apropo nie włączania gry próbowałem też ja włączyć na komputerze kolegi i nic nie pomaga nawet ...Arsenal vs arsenal Grałem mecz division rivals i wyrzuciło mnie z gry bo wywaliło mi internet. Wszedłem do gry około 5h później i chciałem zagrać mecz division rivals. Nagle wchodząc do meczu pokazuje się spotkanie ars...delay / input lag PC Niestety kolejny rok z rzędu ustawienia gry są zagadką dla ludzi którzy chcą się cieszyć szybkim gamaplayem. Wczoraj nie dało się grać, wszystko wolne i „ociężałe”. Dużo czasu mi zajęło kombinowanie ...