DuaaLipaNewcomer1 day agoZadania dynamicznej kariery menedżerskiejNiestety po zaliczeniu zadań z trybu menedżera nie otrzymałem punktów i zadanie się nie zaliczyło mimo że zostało wykonane. Pls help 17905007117027543632195976392878.jpg5.3 MB
Recent DiscussionsProblem nie zabierajcie punktów w rivals za wasze błędy serwerów wygrywam mecz a tu serwer pada tyle siły na tym zarabiacie a takiego gowna nie możecie obczajcie Taktyka i brak mozliwosci zmienia pozycji zawodnikow Witam, mam problem taki przy zmienianiu taktyki, ze chce sobie ustawic druga taktyke aby ja zmieniac w meczu aby pilkarze grali na innych pozycjach niz poczatkowo, gdy ustawian ta taktyke i zapisuje ...Błąd logowania companion od premiery Problem wystepuje od premiery zarowno na webapp jak i na aplikacji companion co ciekawe zalogowalo mnie na webappie na pc. Zmiana pasów, reinstall aplikacji, kasowanie plikow cookies wszystkie podst...Pauza tylko u mnie Przeciwnik gra dalej, choć ja jeszcze nie wróciłem do meczu. Co tu się wyprawia problem z trybem skazani na sukces ciagle wyrzucanie przy wejsciu do tego trybu, lecz przy innych trybach jest wszystko w porzadku