Hans1985Rising Newcomer1 day agoZniknęły karty z klubuDodałem do Galerii FC 27 30 kart z LaLiga i niestety karty zniknęły z klubu, czy da się je odzyskać ?20260929_200929.jpg5 MB
1 ReplyReplies sorted by OldestEA_KubaCommunity Manager1 day agoCześć Hans1985 Na początek uruchom ponownie Ultimate Team i sprawdź ponownie klub. Jeśli wszystkich 30 kart nadal brakuje, daj proszę znać, na jakiej platformie grasz oraz kiedy mniej więcej dodałeś je do Galerii.
EA_KubaCommunity Manager1 day agoCześć Hans1985 Na początek uruchom ponownie Ultimate Team i sprawdź ponownie klub. Jeśli wszystkich 30 kart nadal brakuje, daj proszę znać, na jakiej platformie grasz oraz kiedy mniej więcej dodałeś je do Galerii.
Recent DiscussionsMikro ścinki Cześć, mam problem z mikro ścinkami. Fpsy w grze mam stabline, cały czas koło 250fps, ping stabilny, hz w monitorze też dobrze ustawione, w ustawieniach gry tak samo, a mimo wszystko czuje się jakbym...Problem z serwerami. Nie mogę się zalogować to UT, ponieważ cały czas wyskakuje mi komunikat o obciążonych serwerach, drugi dzień z rzędu i dalej to samo. Internet i wszystko tak samo ustawione, wcześniej normalnie UT dz...problem z anicetem wyrzuca mnie do pulpitu bez zadnych powiadomien Witam, EA_Kuba jak gram w ffc 27 bez nieczego wyrzuca mnie z meczu do pulpitu probowałem wszystkiego odechciewa mi sie grac taki sam blad pojawaił mi sie w fc 26 prosze o pomoc FC 27 crash Cześć, mam spory problem z grą, kupilem ją 2 dni temu, i praktycznie od razu po uruchomieniu, wywala do pulpitu, bez zadnego kodu błedu itp. Próbowałem odinstalowac i zainstalować ponownie, to samo z...Input Delay/ Lagi Witam, od premiery gry występuje u mnie notoryczny Input Delay i mozolny gameplay w trybach online i offline. Komputer mam w miarę dobry, stałe 120 FPS a w FC 26 wszystko chodziło płynnie. Czy mógłby...