Wykret1Rising Newcomer4 months agoBłąd Witam chciałbym zapytać czemu nie mogę wejść do zakładki „extra time” a inni mogą jak to można naprawić ? Jakub (CM: Thread moved from EN FC Mobile to PL FC Mobile. Please post in the languag...Show More
EA_KalinaCommunity Manager4 months agoHej Wykret1 Daj znać czy wcześniej ta zakładka była dla Ciebie dostępna oraz czy jesteś początkującym graczem, jeśli chodzi o poziom konta w grze FC Mobile?
Recent DiscussionsNie mogę Kupić FIFA Points Gdy klikam na jakąś rzecz w sklepie która jest płatna to nie mogę jej kupić bo pisze żebym się zalogował na swoje konto z aplikacjami w sklepie (chodzi chyba o sklep Play ale nie jestem pewien) . Powiązanie konta Dzień dobry chciałabym synowi powiązać konto z jego e-mailem bo gra w trybie gościa na dość spore osiągnięcia jak to zrobić??? Chce zwrot pieniędzy Zakup przypadkowy Chce zwrot pieniędzy FC Mobile - znikający obraz i przerywane mecze podczas gry Dzisiaj lipa straszna z meczami wszystko przerywa i nagle znika obraz i w połowie akcji się pojawia..W każdym innym podobnie także.. błąd z kupieniem rzeczy w fc mobile store witam mam problem z kupiniem rzeczy za pieniądze nie za fc pointsy wyskakuje mi ciągle błąd 20005 proszę o pomoc dziękuję