Wykret1Rising Newcomer3 months agoBłąd Witam chciałbym zapytać czemu nie mogę wejść do zakładki „extra time” a inni mogą jak to można naprawić ? Jakub (CM: Thread moved from EN FC Mobile to PL FC Mobile. Please post in the languag...Show More
EA_KalinaCommunity Manager3 months agoHej Wykret1 Daj znać czy wcześniej ta zakładka była dla Ciebie dostępna oraz czy jesteś początkującym graczem, jeśli chodzi o poziom konta w grze FC Mobile?
Recent DiscussionsGoogle Pixel 10 Pro 30FPS Witam mam problem niedawno zmieniłem telefon na google Pixela 10 Pro i nie wiem dlaczego nawet robię najniższe ustawienia a tylko osiąga 30fps czy ktoś miał może podobny problem czy to wina leży po s...Nie mogę Się zalogować do FC Mobile Dzień dobry to mój login [Removed - CM] Nie mogę się zalogować nie ma nawet takiej opcji. Usuwałem pamięć podręczna w FC Mobile i Google Play. Do innych gier loguje się normalnie. Proszę o po...Zniknięcie przycisków Dlaczego zniknęły przyciski Skill Move Burton? Błędy lub kradzież Wczoraj za 9000 gemów dostałem jeden zamiast trzech draft volcherów, a dzisiaj po zalogowaniu mam 50 do , a wczoraj miałem 1300 ... Albo jest jakiś złodziej , albo gra sama kradnie. TOTS Token Dlaczego mam 0 TOTS Token?