Open Side Menu
Skip to contentEA Forums
English (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums Polski
  3. EA SPORTS FC™
  4. FC Mobile

Forum Discussion

v0rpk3c6sbts's avatar
v0rpk3c6sbts
Newcomer
4 days ago

Ban for nothing

I got banned for 3 months for nothing, I asked for unban, they didn't even give me a reason Name: Qkkufc25 

błąd
dyskusje
problemy techniczne
No RepliesBe the first to reply

Recent Discussions

• 2jmgp7p2byg9's avatar

Problem z zakupem (błąd 20005)

Witam, Kiedy chcę dokonać jakiegokolwiek zakupu e aplikacji wyskakuje ,,Zakup Nieudany Przepraszamy transakcja nie powiodła się Zaloguj się do swojego konta w sklepie z aplikacjami i spróbuj p...
    2jmgp7p2byg9
    3 days ago
  • EA_Kalina's avatar

EA SPORTS FC Mobile – ograniczone beta testy

Ograniczone beta testy EA SPORTS FC™ Mobile są już dostępne! Poznaj nowe funkcje, takie jak plany gry i tryb Gauntlet, nowe style gry i inne usprawnienia, które wprowadzają na boisko b...
    EA_Kalina
    3 days ago
  • bartibalcer's avatar

Zły wiek

Przez przypadek jak zakładałem konto wpisałem zły wiek i chciałbym to poprawić ponieważ mam ponad 18 lat tu moje UID 1071311745906315264 CM EDIT: Thread moved from EN boards. Please post in the lan...
    bartibalcer
    3 days ago
  • u12ngokxdzf3's avatar

Kupiłem przepustkę gwiazd i jej nie otrzymałem

Mogę prosić o otrzymanie jej?
    u12ngokxdzf3
    3 days ago
  • 74apgk6dogzb's avatar

Propozycja nowego eventu: Kolekcja

Cześć wszystkim! Chciałbym zgłosić pomysł na dedykowane wydarzenie, które mogłoby rozwiązać problem zablokowania najlepszych kart premium (takich jak Ribéry 122 OVR czy nadchodzący George Best 12...
    74apgk6dogzb
    4 days ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie PolicyOnline Service UpdatesNotice at CollectionSecurity

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.

Pin Reply
Unpin Reply
Pinned Reply
just now
yesterday
[XX] seconds ago
[XX] minutes ago
[XX] hours ago
[XX] days ago
[XX] second ago
[XX] minute ago
[XX] hour ago