RealMH1Newcomer1 year agoSolvedBrak możliwości licytowania kart na rynku Witam od wczoraj nie mogę licytować kart na rynku w aplikacji mobilnej wyskakuje błąd że podjęto zbyt wiele prób dodam że na konsoli ta funkcja normalnie dziala EA_Kalina11 months agoHej RealMH1 Sprawdź czy po odczekaniu 24h możesz powrócić do licytowania poprzez Companion a w międzyczasie korzystaj z tej opcji w grze.
EA_Kalina11 months agoHej RealMH1 Sprawdź czy po odczekaniu 24h możesz powrócić do licytowania poprzez Companion a w międzyczasie korzystaj z tej opcji w grze.
EA_Kalina11 months agoHej RealMH1 Sprawdź czy po odczekaniu 24h możesz powrócić do licytowania poprzez Companion a w międzyczasie korzystaj z tej opcji w grze.
EA_KalinaCommunity Manager11 months agoHej RealMH1 Sprawdź czy po odczekaniu 24h możesz powrócić do licytowania poprzez Companion a w międzyczasie korzystaj z tej opcji w grze.
Featured PlacesFC Mobile Grasz w EA SPORTS FC™ MOBILE? Podziel się swoimi doświadczeniami na naszych forach społeczności.Latest Activity: 18 hours ago375 Posts
FC Mobile Grasz w EA SPORTS FC™ MOBILE? Podziel się swoimi doświadczeniami na naszych forach społeczności.Latest Activity: 18 hours ago375 Posts
Recent DiscussionsFC Mobile - Nie otrzymuję nagród Nie otrzymuje nagród pojawia się taka wiadomość jak na załączniku ale nie otrzymuję ich Nie mogę kupić FCPoints Witamy w schowku Gboard. Tu będzie przechowywany każdy tekst, który skopiujesz.Witamy w schowku Gboard. Tu będzie przechowywany każdy tekst, który skopiujesz. [Moved to FC Mobile PL. Please review ...Czemu nie mogę kupić FC Points, tylko błąd pokazuję w FC Mobile Czemu nie mogę kupić fifa ppnsyw bo mi jakis błod wyskakuje Sklep w grze Dlaczego nie mogę nic kupić za zł w sklepie w grze??? Kiedy dodacie język polski Kiedy dodacie język polski