Forum Discussion

raitsPL's avatar
4 months ago
Solved

Brak zakupu za 1,99

Cześć.

Dzisiaj po resecie serwera odbierałem anniversary streak. Tam w pewnej chwili jest paczka za 1,99 którą wziąłem i niestety do mnie nie dotarła.

Dzień wcześniej brałem paczkę ze sklepu za 5zł i także nie dotarła, ale po napisaniu do supportu przez customer service w grze, po około 12 godzinach dostałem swoje zakupy.

Teraz bym też tutaj * nie zawracał, ale tamten ticket w grze jest ciągle otwarty i nie mogę utworzyć nowej sprawy dlatego zawracam głowę tutaj.

Android 

moje uid 375796341340913664

rachunek

3 Replies

• raitsPL's avatar
    raitsPL
    4 months ago

ale przecież napisałem, że na telefonie mam nie zakończony ticket więc jaką mam pewność że to w ogóle będzie rozpatrzone? 

żadnego, a więc po co ten szablon?

Płatność jest w zablokowanych, ale ona będzie tam jeszcze przez kilka dni, to zapłaciłem czy nie zapłaciłem, skoro wczorajaszą płatność którą też reklamowałem TEŻ MAM w blokadach

• raitsPL's avatar
    raitsPL
    4 months ago
    @EA_Kalina wow, ty chyba sama sobie zaakceptowałaś tą odpowiedz jako rozwiązanie, bo mi absolutnie w niczym nie pomogłaś

About FC Mobile

Grasz w EA SPORTS FC™ MOBILE? Podziel się swoimi doświadczeniami na naszych forach społeczności.226 PostsLatest Activity: 2 days ago