_niealann2 years agoDlaczego nie moge sprzedać zawodnikaMam zawodnika WYMIENNEGO i przycisk sell jest szary i nie da się go kliknąć o co chodzi?Screenshot_20231130_183250_FC Mobile.jpg877 KB
2 RepliesReplies sorted by Oldestb9upsfzq4uhm2 years agoTo masz go w teamiebka528n5w5wa to b9upsfzq4uhm1 year agoNie mam
Recent DiscussionsCzy wam też nie działa Wy wam też nie działa FIFA TOTS Token Dlaczego mam 0 TOTS Token? Włamanie na konto Ktoś włamuje mi się na konto w grze i wydaje wszystko co zbieram . Nie mam innej aktywności logowania na swoim koncie Gmail więc konto musi być podpięte pod inne lub inne logowanie . Jak usunąć tych ...Kolejny błąd od strony EA SPORTS FC Mobile Może zacznę od tego że mam obecnie telefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro wersja Polska. Android 16! I w grze FC mobile 26 ustawienia mam najniższe i nie ma możliwości zmiany! Bug EA SPORTS. Mam starszy te...Dodanie gier oraz FC 26 MOBILE. Proszę o dodanie FC MOBILE 26 do AppGallery. Gra jest bardzo popularna i przyda się użytkownikom Huawei, i będą mieli łatwy dostęp zainstalowanie gier od EA SPORTS. (CM: Thread moved from EN EA FC ...