Forum Discussion

fzv7pdgg3vnu's avatar
fzv7pdgg3vnu
Seasoned Newcomer
1 month ago

Kolejny błąd od strony EA SPORTS FC Mobile

Może zacznę od tego że mam obecnie telefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro wersja Polska. Android 16! I w grze FC mobile 26 ustawienia mam najniższe i nie ma możliwości zmiany! Bug EA SPORTS. Mam starszy telefon też którego nie używam Xiaomi 9 pro i ustawienia są (full). Nowsza wersja Xiaomi a nie można pograć w grę Normalnie bo się nie da :) mam nadzieję że to zmienią chociaż w kolejnej wersji gry, bo to jest kabaret. Ea Sports proszę o zmianę. 

(CM: Thread moved from EN FC Mobile to PL FC Mobile. Please post in the language of the board.)

3 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    29 days ago

Hej fzv7pdgg3vnu​ 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Dla pewności zapytam: czy próbowałeś zainstalować grę ponownie na swoim nowym telefonie? 

• fzv7pdgg3vnu's avatar
    fzv7pdgg3vnu
    Seasoned Newcomer
    29 days ago

Cześć, tak próbowałem usunąć i zainstalować grę od nowa, również wyczyścić dane gry itp i nie pomogło. Ten błąd występuje z strony EA SPORTS FC Mobile. Gram na najniższych ustawieniach  jak widać na grafice JPG. Myślę że to Brak optymalizacji EA sports braku certyfikacji modelu w bazie danych EA Sports. Game turbo na wysokiej wydajności też nie pomogło, dalej bez zmian. A mój telefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro ma Snapdragon 8 Gen 2 i Android 16! Proszę o naprawę błędu 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    28 days ago

Hej fzv7pdgg3vnu​ 

Dzięki za potwierdzenie i dodatkowe informacje. 

Przekażę te szczegóły dalej.