Forum Discussion

mxve22qa8flj's avatar
mxve22qa8flj
Seasoned Newcomer
2 months ago
Solved

Dostałem bana na Fc mobile.

Bana dostałem po rozegraniu meczu w division rivals. Ban polega na tym że nie mogę nic zrobić w grze i sklepie ea. Moja nazwa w Fc mobile to sigma goat ,a uid to 895235503992610817.

Proszę o odpowiedź dziś jest 18.12.2025r.

• Hej mxve22qa8flj​ 

Jeśli uważasz, że ograniczyliśmy, zablokowaliśmy lub zawiesiliśmy twoje konto EA przez pomyłkę, możesz odwołać się od tej decyzji.

1. Otwórz formularz internetowy. 
    2. Zamieść jak najwięcej szczegółów w formularzu.
    3. Wybierz opcję Wyślij.
    4. Następnie wybierz Napisz do nas.

Twoje zgłoszenie zostanie wysłane do wyznaczonego zespołu, który przyjrzy się sprawie. Możesz spodziewać się wiadomości z adresu e-mail noreply@ea.com w ciągu 10 dni, choć czasem proces ten może potrwać dłużej. Wiadomość e-mail będzie zawierać dalsze informacje o naszej decyzji i sposobie jej zakwestionowania, jeśli uważasz, że popełniliśmy błąd.

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej mxve22qa8flj​ 

Jeśli uważasz, że ograniczyliśmy, zablokowaliśmy lub zawiesiliśmy twoje konto EA przez pomyłkę, możesz odwołać się od tej decyzji.

1. Otwórz formularz internetowy. 
    2. Zamieść jak najwięcej szczegółów w formularzu.
    3. Wybierz opcję Wyślij.
    4. Następnie wybierz Napisz do nas.

Twoje zgłoszenie zostanie wysłane do wyznaczonego zespołu, który przyjrzy się sprawie. Możesz spodziewać się wiadomości z adresu e-mail noreply@ea.com w ciągu 10 dni, choć czasem proces ten może potrwać dłużej. Wiadomość e-mail będzie zawierać dalsze informacje o naszej decyzji i sposobie jej zakwestionowania, jeśli uważasz, że popełniliśmy błąd.

Featured Places

Node avatar for FC Mobile

FC Mobile

Grasz w EA SPORTS FC™ MOBILE? Podziel się swoimi doświadczeniami na naszych forach społeczności.Latest Activity: 2 days ago
378 Posts