qpzi8ud0zb6oSeasoned Newcomer1 month agoGdzie mogę znaleźć kalendarz adwentowy w FC Mobile?Nie widzę kalendarza adwentowego w FC Mobile. Gdzie go znajdę i jak zapłacić za pierwszą kartę?
Featured PlacesFC Mobile Grasz w EA SPORTS FC™ MOBILE? Podziel się swoimi doświadczeniami na naszych forach społeczności.Latest Activity: 1 hour ago355 Posts
FC Mobile Grasz w EA SPORTS FC™ MOBILE? Podziel się swoimi doświadczeniami na naszych forach społeczności.Latest Activity: 1 hour ago355 Posts
Recent DiscussionsProblem z zakupami w sklepie, nie da sie nic kupić Witam, nie mogę kupić w sklepie, próbowałem wszystkiego, widocznie EA nie chce ode mni pieniędzy ;) Restart, ponowna instalacja, zmiana języka, wyczyszczenie pamięci, ponowne logowanie do google pl...FC Mobile – nie mogę kupić FP na żadnym urządzeniu Od dłuższego czasu nie mogę kupić FP w EA SPORTS FC Mobile. Zakup od razu się nie udaje, jeszcze przed ekranem płatności. Co już próbowałem: różne urządzenia (telefon Android + emulator BlueStacks...FC Mobile – Purchase fails instantly on all devices I’ve been unable to purchase FP in EA SPORTS FC Mobile for a long time. The purchase fails instantly before the payment screen appears. What I have already tried: – different devices (Android phon...Problem z pisaniem na chat LEAGUE Czesc , co moge zrobic bo od ponad 10 dni nie moge nic pisac na chat league tzn. Moge pisac ale wyskakują ciągle mi znaki - ######. Nie da sie nic napisać....:( Mam pytanie o co chodzi z moim kontem W ogóle nie mogę dokonać żadnej płatności na moim koncie, wyskakuje jakiś błąd . i to nie tylko jest coś nie tak z moim kontem lecz z innymi graczami jest to samo .nie można przejść do płatności