qpzi8ud0zb6oRising Novice9 months agoGdzie mogę znaleźć kalendarz adwentowy w FC Mobile?Nie widzę kalendarza adwentowego w FC Mobile. Gdzie go znajdę i jak zapłacić za pierwszą kartę?
Recent DiscussionsNie chce mi się kupić piłkarz na rynku Na rynku za fc Coinsy kupiłem 3 piłkarzy do tej pory czekam aż zakup się potwierdzi . Chciałbym żeby szybko bo jak nie to daje tej grze jedną gwiazdkę Pytanie Czy jeśli na jednym telefonie miałem konto utworzone na gościu. To czy mogę jakoś przenieść postęp na nowy telefon? Na starym nie ma opcji połącz konto ani nic podobnego Propozycja zmiany w FC mobile 27 Witam serdecznie chciałem przestawić zmiany w nadchodzącym FC Mobile 27. Ciekawy jestem nowej wersji. Ale Vs'attack moim zdaniem jest do usunięcia i mogliby czymś to zastąpić i dodać fajne nagrody ...Nie mogę kupować Gdy wchodzę w sklep to pokazuje mi się jakaś kreska a gdy na nią klikam to pokazuje mi się błąd zakupu. Proszę o naprawienie tego Pitchside suprise Jako gracz jestem zniesmaczony podejście oferty która ma na celu karać aktywnych graczy . Algorytm który jest wykorzystany do celu analizy postępu gracza oraz aktywności w mikropłatnosci na tej podst...