qpzi8ud0zb6oSeasoned Newcomer5 days agoGdzie mogę znaleźć kalendarz adwentowy w FC Mobile?Nie widzę kalendarza adwentowego w FC Mobile. Gdzie go znajdę i jak zapłacić za pierwszą kartę?
Featured PlacesFC Mobile Grasz w EA SPORTS FC™ MOBILE? Podziel się swoimi doświadczeniami na naszych forach społeczności.Latest Activity: 7 hours ago329 Posts
FC Mobile Grasz w EA SPORTS FC™ MOBILE? Podziel się swoimi doświadczeniami na naszych forach społeczności.Latest Activity: 7 hours ago329 Posts
Recent DiscussionsRóżne wartości graczy Dobry wieczór, Dlaczego piłkarze z takim samym overall 112 mają różne wartości wymiany na shards? Odwołanie od blokady konta Prośba o cofnięcie zawieszenia konta-Fc mobile Szanowny zespole wsparcia Mam nadzieję, że ten list zastanie Cię w dobrym zdrowiu. Piszę do Państwa z prośbą o sprawdzenie i usunięcie komentarza ...Nie mogę nic kupić w sklepie nie mam cen dlaczego Proszę o pomoc i kontakt Problem z zakupem 20005 nie mogę kupić kalendarza bo pojawia się komunikat z błędem 20005 Punkty Activ Nie otrzymuje punktów od co najmniej 2dni [Moved to FC Mobile PL. Please review our guidelines regarding language posts - CM]