Legenda21333Seasoned Newcomer2 months agoHej jak kupic cos psc w fc mobile Jak chcem kupic w grze mam jakiś błąd
Featured PlacesFC Mobile Grasz w EA SPORTS FC™ MOBILE? Podziel się swoimi doświadczeniami na naszych forach społeczności.Latest Activity: 15 hours ago378 Posts
FC Mobile Grasz w EA SPORTS FC™ MOBILE? Podziel się swoimi doświadczeniami na naszych forach społeczności.Latest Activity: 15 hours ago378 Posts
Recent DiscussionsChapter I nie działa Nie mogę grać w mini gry w Chapter I Kiedy odblokujecie Nie mogę otworzyć czaptera Nie mogę otworzyć misji drugiej w cappeled (CM: Thread moved from EN FC Mobile to pl FC Mobile. Please post in the language of the board.) FC Mobile - Nie otrzymuję nagród Nie otrzymuje nagród pojawia się taka wiadomość jak na załączniku ale nie otrzymuję ich Błąd z wyrzucaniem z meczy Wyrzuca mnie ciagle z meczy które wygrywam a potem tracę rangę Nie mogę kupić FCPoints Witamy w schowku Gboard. Tu będzie przechowywany każdy tekst, który skopiujesz.Witamy w schowku Gboard. Tu będzie przechowywany każdy tekst, który skopiujesz. [Moved to FC Mobile PL. Please review ...