8eobb51ygly6Newcomer6 days agokradzież monet kupiłem gracza z rynku za 800 milionow doku 117 i teraz nie moge go sprzedac
EA_KalinaCommunity Manager3 days ago8eobb51ygly6 Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy, czy już jest ok?
Recent DiscussionsProblem z zakupem (błąd 20005) Witam, Kiedy chcę dokonać jakiegokolwiek zakupu e aplikacji wyskakuje ,,Zakup Nieudany Przepraszamy transakcja nie powiodła się Zaloguj się do swojego konta w sklepie z aplikacjami i spróbuj p...EA SPORTS FC Mobile – ograniczone beta testy Ograniczone beta testy EA SPORTS FC™ Mobile są już dostępne! Poznaj nowe funkcje, takie jak plany gry i tryb Gauntlet, nowe style gry i inne usprawnienia, które wprowadzają na boisko b...Zły wiek Przez przypadek jak zakładałem konto wpisałem zły wiek i chciałbym to poprawić ponieważ mam ponad 18 lat tu moje UID 1071311745906315264 CM EDIT: Thread moved from EN boards. Please post in the lan...Kupiłem przepustkę gwiazd i jej nie otrzymałem Mogę prosić o otrzymanie jej? Propozycja nowego eventu: Kolekcja Cześć wszystkim! Chciałbym zgłosić pomysł na dedykowane wydarzenie, które mogłoby rozwiązać problem zablokowania najlepszych kart premium (takich jak Ribéry 122 OVR czy nadchodzący George Best 12...