1l5umlzemsa7Rising Newcomer1 day agoNie ładuje mi VSAtak, utraciłem gwiazdkiBŁĄD ŁADOWNIA NECZU VSATAK , UTRACIŁEM9 GWIAZDKI jak odzyskać!
2 RepliesReplies sorted by Newest1l5umlzemsa7Rising Newcomer to dzrtr1 day agoBez zmian , dzięki .dzrtrHero+1 day agoPolska język, trudna język 😂Przejdź do Szatni i zmień swój emblemat, logo oraz motyw użytkownika na domyślne, a gra powinna zacząć znowu działać. A potem na korki z Polskiego 😁
dzrtrHero+1 day agoPolska język, trudna język 😂Przejdź do Szatni i zmień swój emblemat, logo oraz motyw użytkownika na domyślne, a gra powinna zacząć znowu działać. A potem na korki z Polskiego 😁
Recent DiscussionsBramkarze Naprawcie grę bramkarzy bo po tej aktualizacji w ogóle prawie nic nie bronią [Moved to FC Mobile PL. Please review our guidelines regarding language posts - CM] Nie mogę się zalogować do konta za pomocą g-maila Witam serdecznie od dłuższego czasu mimo wielu prób mam problem z logowaniem się do konta, kod do odzyskania hasła nie jest widoczny na g-mailu . Dlaczego nie mogę zalogować się na swoje konto? Mogę dostać odpowiedź Nie ładuje mi VSAtak, utraciłem gwiazdki BŁĄD ŁADOWNIA NECZU VSATAK , UTRACIŁEM9 GWIAZDKI jak odzyskać! Kobel UTOTS Dlaczego karta ulepszona utots piłkarza Kobel jest słabsza od zwykłej tots?