Forum Discussion

Endziu11's avatar
Endziu11
New Novice
3 months ago
Solved

Nie mogę się zalogować do konta za pomocą g-maila

Witam serdecznie od dłuższego czasu mimo wielu prób mam problem z logowaniem się do konta, kod do odzyskania hasła nie jest widoczny na g-mailu . 

• Aby usystematyzować sytuację podsyłam wskazówki:

• jeśli nie możesz zresetować hasła i zalogowac się do konta EA, proszę skontaktuj się bezpośrednio z EA Help (najlepiej sytuację wyjaśnić w czasie rozmowy poprzez czat_
    • jeśli nie możesz zresetować hasła do swojego konta Google Play, proszę skorzystaj z opcji odzyskiwania konta Google (na stronie Google)

Zastanów się także, czy przy zakładaniu konta w FC Mobile podano datę urodzenia osoby niepełnoletniej? Jeśli tak, to niestety w takim przypadku opcja połączenia kont jest niedostępna i dlatego nie widzisz tej funkcji w ustawieniach.

Natomiast, jeśli data należy do osoby pełnoletniej, wykonaj poniższą instrukcję, aby połaczyć konta:

1. Uruchom FC Mobile i otwórz ustawienia gry.
    2. W menu Zarządzanie kontem wybierz opcję Powiąż konta.
    3. Wybierz konto, z którym chcesz powiązać grę (konto EA, Google Play, LINE lub Facebook). 

Pamiętaj też, że jeden profil w grze można połączyć tylko z jednym kontem danej usługi (np. jednym kontem Google Play).

13 Replies