mgubhaqct41oSeasoned Newcomer28 days agoNie dostałem zawodnika messi 108 Fc mobile Dzień dobry, wczoraj kupiłem na rynku transferowym w FC Mobile zawodnika Lionel Messi OVR 108. Monety zostały pobrane z mojego konta, jednak zawodnik nie pojawił się w moim składzie ani w klubie...Show MoreIMG_3416.png1.9 MB
EA_KubaCommunity Manager25 days agoHej mgubhaqct41o Udzieliłem Ci odpowiedzi w innym wątku - ten zamykam jako duplikat.
Featured PlacesFC Mobile Grasz w EA SPORTS FC™ MOBILE? Podziel się swoimi doświadczeniami na naszych forach społeczności.Latest Activity: 20 hours ago374 Posts
FC Mobile Grasz w EA SPORTS FC™ MOBILE? Podziel się swoimi doświadczeniami na naszych forach społeczności.Latest Activity: 20 hours ago374 Posts
Recent DiscussionsNie mogę kupić FCPoints Witamy w schowku Gboard. Tu będzie przechowywany każdy tekst, który skopiujesz.Witamy w schowku Gboard. Tu będzie przechowywany każdy tekst, który skopiujesz. [Moved to FC Mobile PL. Please review ...Czemu nie mogę kupić FC Points, tylko błąd pokazuję w FC Mobile Czemu nie mogę kupić fifa ppnsyw bo mi jakis błod wyskakuje Sklep w grze Dlaczego nie mogę nic kupić za zł w sklepie w grze??? Kiedy dodacie język polski Kiedy dodacie język polski Problem z zakupami w sklepie, nie da sie nic kupić Witam, nie mogę kupić w sklepie, próbowałem wszystkiego, widocznie EA nie chce ode mni pieniędzy ;) Restart, ponowna instalacja, zmiana języka, wyczyszczenie pamięci, ponowne logowanie do google pl...