mgubhaqct41oSeasoned Newcomer3 months agoNie dostałem zawodnika messi 108 Fc mobile Dzień dobry, wczoraj kupiłem na rynku transferowym w FC Mobile zawodnika Lionel Messi OVR 108. Monety zostały pobrane z mojego konta, jednak zawodnik nie pojawił się w moim składzie ani w klubie...Show MoreIMG_3416.png1.9 MB
EA_KubaCommunity Manager3 months agoHej mgubhaqct41o Udzieliłem Ci odpowiedzi w innym wątku - ten zamykam jako duplikat.
Recent DiscussionsProblemy z zakupami Mam problem z zakupieniem czegokolwiek q grze ea fc mobile na androidzie próbowałem wszystkich sposób i czy jesteście w stanie pomóc? (CM: Thread moved from EN FC Mobile to PL FC Mobile. Please pos...Kolejny błąd od strony EA SPORTS FC Mobile Może zacznę od tego że mam obecnie telefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro wersja Polska. Android 16! I w grze FC mobile 26 ustawienia mam najniższe i nie ma możliwości zmiany! Bug EA SPORTS. Mam starszy te...Google Pixel 10 Pro 30FPS Witam mam problem niedawno zmieniłem telefon na google Pixela 10 Pro i nie wiem dlaczego nawet robię najniższe ustawienia a tylko osiąga 30fps czy ktoś miał może podobny problem czy to wina leży po s...Nie mogę Się zalogować do FC Mobile Dzień dobry to mój login [Removed - CM] Nie mogę się zalogować nie ma nawet takiej opcji. Usuwałem pamięć podręczna w FC Mobile i Google Play. Do innych gier loguje się normalnie. Proszę o po...Zniknięcie przycisków Dlaczego zniknęły przyciski Skill Move Burton?