Forum Discussion

sqa7698pyep8's avatar
sqa7698pyep8
Seasoned Newcomer
25 days ago

Nie mogę włączyć gry

Witam. Mam problem, mianowicie tak samo jak podałem w temacie nie mogę włączyć gry. Korzystam z custom roma *** bazowanym na Androidzie 16. Miałem wcześniej PixelOS (również custom rom) i na nim działało. [CM Edit] Niżej prześlę screena z gry. Z góry dziękuję za pomoc.

PS: Jeśli byłaby możliwa pomoc jeszcze dzisiaj (w sobotę) to byłoby super.

1 Reply

Replies have been turned off for this discussion
  • EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    23 days ago

Hej sqa7698pyep8​ 

W tym przypadku problem nie wygląda jednak na błąd samej gry, tylko na konfigurację systemu, z której korzystasz.

Zacznę od wyjaśnienia, że wspomniane przez Ciebie narzędzia ingerujące w integralność systemu zmieniając sposób działania zabezpieczeń Androida. Z perspektywy gry oznacza to, że środowisko nie jest w pełni bezpieczne ani przewidywalne. W takiej sytuacji gra może się nie uruchamiać.

Nie możemy Ci pomóc w konfiguracjach omijających zabezpieczenia ani w rozwiązaniach opartych o root/custom ROM. Jeśli zależy Ci na sprawdzeniu gry:

• najlepiej przetestować ją na czystym, oficjalnym systemie bez roota,
    • albo na innym urządzeniu, które nie było modyfikowane.

Wątek dotyczy konfiguracji systemu, która nie jest wspierana ani testowana z grami EA. W takich przypadkach nie mamy możliwości dalszej diagnostyki ani realnej pomocy technicznej po stronie forum – dlatego temat został zamknięty, żeby nie wprowadzać Cię w błąd ani nie sugerować rozwiązań, które mogłyby być dla Ciebie niebezpieczne lub nieskuteczne.

Nazwy konkretnych programów i narzędzi zostały usunięte nie personalnie, ale dlatego, że:

• forum EA nie jest miejscem do omawiania ani promowania rozwiązań ingerujących w zabezpieczenia systemowe,
    • pozostawienie takich nazw mogłoby zachęcać innych użytkowników do konfiguracji, które mogą powodować problemy lub naruszać zasady użytkowania,
    • chcemy, aby informacje na forum dotyczyły wyłącznie wspieranych i bezpiecznych środowisk.

Featured Places

Node avatar for FC Mobile

FC Mobile

Grasz w EA SPORTS FC™ MOBILE? Podziel się swoimi doświadczeniami na naszych forach społeczności.Latest Activity: 12 hours ago
378 Posts