Forum Discussion

r1mltd17seid's avatar
3 months ago

Nie mogę kupić oferty w grze

Nie mogę kupić oferty w grze 

4 Replies

• Ten problem jest od jakichś 2 miesięcy zarówno na urządzeniu moim jak i syna. Zgłaszałem go również na anglojęzycznym forum informując co widziałem w logach z urządzenia (jestem programistą, w tym ponad 9 lat robiłem gry na komórki i tablety):

https://answers.ea.com/t5/Bug-Reports/Can-t-purchase-anything-in-game-via-Google-Play/m-p/14369264#M5003

Na pierwszy rzut oka wygląda to tak jakby ktoś nie skonfigurował itemów w konsoli Google Play (katalog itemów pobrany z Google Play jest pusty).

Najprawdopodobniej dla wybranego Państwa/grupy urządzeń itp, bo wątpię, żeby EA przeoczyło brak możliwości sprzedaży na całym świecie. 

Właśnie widzę, ze dostałem jedynie odpowiedź, żeby się skontaktować z customer support z poziomu urządzenia. Spróbuję to jeszcze raz zrobić z tabletu Syna w przyszłym tygodniu. 

Ale może ktoś z EA czyta to forum i wreszcie ogarnięcie kuwetę i sprawdzicie konsolę Google Play? 🙂 Służę danymi do debugowania.

• mastakrishna's avatar
    mastakrishna
    2 months ago

Oho, znalazłem obejście problemu na tym forum. Wystarczy zmienić język urządzenia (na czas kupowania) na angielski. Programiści z EA schrzanili coś na backendzie (bądź dla języka polskiego jest faktycznie źle skonfigurowany Google Play).

About FC Mobile

Grasz w EA SPORTS FC™ MOBILE? Podziel się swoimi doświadczeniami na naszych forach społeczności.234 PostsLatest Activity: 23 minutes ago