Forum Discussion
4 Replies
Ten problem jest od jakichś 2 miesięcy zarówno na urządzeniu moim jak i syna. Zgłaszałem go również na anglojęzycznym forum informując co widziałem w logach z urządzenia (jestem programistą, w tym ponad 9 lat robiłem gry na komórki i tablety):
Na pierwszy rzut oka wygląda to tak jakby ktoś nie skonfigurował itemów w konsoli Google Play (katalog itemów pobrany z Google Play jest pusty).
Najprawdopodobniej dla wybranego Państwa/grupy urządzeń itp, bo wątpię, żeby EA przeoczyło brak możliwości sprzedaży na całym świecie.
Właśnie widzę, ze dostałem jedynie odpowiedź, żeby się skontaktować z customer support z poziomu urządzenia. Spróbuję to jeszcze raz zrobić z tabletu Syna w przyszłym tygodniu.
Ale może ktoś z EA czyta to forum i wreszcie ogarnięcie kuwetę i sprawdzicie konsolę Google Play? 🙂 Służę danymi do debugowania.
Oho, znalazłem obejście problemu na tym forum. Wystarczy zmienić język urządzenia (na czas kupowania) na angielski. Programiści z EA schrzanili coś na backendzie (bądź dla języka polskiego jest faktycznie źle skonfigurowany Google Play).
- mtaqfyh66swq30 days agoNew Novice
Język urządzenia???
- Jaska26734026 days agoNewcomer
angielski lub polski.
About FC Mobile
Recent Discussions
- 39 minutes ago
- 10 hours ago
- 11 days ago
Heroes Chronicles
Solved15 days ago