5h7yi2rgiwxyNot applicable1 year agoPiłkarze POTM w football centreCześć, Nie wiem dlaczego ale od kilku miesięcy nie mogę w football centre w exchange zamienić na piłkarza POTM
Recent DiscussionsProblem kod błędu 20005 Witam Gdy chce kupić cokolwiek w sklepie I wyskakuje komunikat Zakup nieudany. Przepraszamy, transakcja nie powiodła się Zaloguj się do swojego konta w sklepie z aplikacjami i spróbuj ponowni...Pojawia mi się artykuł 20005 przy zakupie przez co to jest spowodowane Pojawia mi sie artykuł 20005 przy zakupie Problem kod błędu 20005 Witam Gdy chce kupić przepustke, fc pointsy ,itd to zamiast ceny pojawia się symbol - I wyskakuje komunikat Zakup nieudany. Przepraszamy, transakcja nie powiodła się Zaloguj się do swojego konta ...Błąd w pojedynkach division. Pojawił się od paru dni błąd w pojedynkach . Nie mogę rozegrać meczu występuje błąd połączenie internetu mimo że internet mam. W przypadku atak oraz meczy w trybie managerskim wszytko jest ok. Błąd płatności 20005. Gra zawiesza się po każdym meczu płatności Przy każdej próbie dokonania zakupu w grze otrzymuję komunikat o błędzie 20005 Zawieszanie się gry: Po zakończeniu każdego meczu gra zawiesza się na ekranie końcowym, Patrzałem czy na ...