pioglu7700Rising Newcomer5 days agoPiotr fifa mobile Dzień dobry dlaczego nie da się kupic przez fifa mobile Screenshot_20260802_110607_FC Mobile.jpg500 KB
EA_KubaCommunity Manager1 day agoHej pioglu7700 u95znck7g550 Sprawdźcie proszę czy podobny problem pojawia się na stronie sklepu pod https://store.fcm.ea.com/pl-pl/easports-fcmobile
Recent DiscussionsPiotr fifa mobile Dzień dobry dlaczego nie da się kupic przez fifa mobile Błąd od strony Ea Sports fc mobile 26 Dzień dobry. Chcę zgłosić błąd występujący w grze FC Mobile 26! Zauważyłem w ostatnim czasie błąd w Vs'attack gdy następuje koniec czasu i jest wynik 11-11 itp nagle po końcu czasu 11-12 itp I to jes...Usunięcie dostępu do konta (prawdopodobnie) Witam dzisiaj w okolicach południa gdy wszedłem do FC Mobile przelogowało mnie z mojego konta 119 na moje stare konto 116. Konto wciąż istnieje (mogę siebie zaprosić po UID do znajomych) ale nie mam ...Division rivals nie mogę grać Przy wejściu do gry zawiesza się i muszę robić restart Nie mogę przewiązać konto Nie mogę przywiązać konto do Google itd