50jmbtf12bc3Newcomer6 hours agoNie mogę przewiązać kontoNie mogę przywiązać konto do Google itd IMG_7254.png1.5 MBIMG_7253.png1.5 MB
Recent DiscussionsNie mogę przewiązać konto Nie mogę przywiązać konto do Google itd Usunięcie dostępu do konta (prawdopodobnie) Witam dzisiaj w okolicach południa gdy wszedłem do FC Mobile przelogowało mnie z mojego konta 119 na moje stare konto 116. Konto wciąż istnieje (mogę siebie zaprosić po UID do znajomych) ale nie mam ...Problem z zakupem Zdecydowałem się zakupić premium pass. Po opłaceniu zamówienia blikiem, wróciłem do gry i wyskoczyła informacja o nieudanym zakupie, jednakże pieniądze z konta zeszły. Zależy mi na itemach z premium ...Komunikat „Zakup nieudany” z kodem 20005 Cześć, Mam problem z zakupami w EA SPORTS FC Mobile na Androidzie i zastanawiam się, czy ktoś miał podobną sytuację. Telefon: Samsung Galaxy A36 (SM-A366B/DS) Od momentu założenia konta nigdy nie ...Usunięcie konta Dzisiaj w godzinach porannych grałem w grę później chciałem zagrać jeszcze raz ale nie zalogowało mnie na konto nie mogę zalogować się przez żadną platformę Google konto EA Facebooka, muszę założyć n...