Skip to contentBrand Logo
DutchEnglish (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums Polski
  3. EA SPORTS FC™
  4. FC Mobile

Forum Discussion

q9t1xt7ayb34's avatar
q9t1xt7ayb34
Newcomer
2 months ago

Problem z odbiorem nagród za wykonania zadania z ofert

Mial ktos problemy z odbiorem gemów za zadania z ofert? Mam wykonane zadania na 200k gemow i jak raportuje o nie otrzymanie gemów to odpowiadają ze mi sie nie należy bo nie spełniłem warunków oferty. Pomocy

android
problemy techniczne
wydarzenia
No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for FC Mobile

FC Mobile

Grasz w EA SPORTS FC™ MOBILE? Podziel się swoimi doświadczeniami na naszych forach społeczności.
Latest Activity: 1 day ago
371 Posts

Recent Discussions

• poncjusz223's avatar

Kiedy dodacie język polski

Kiedy dodacie język polski
    poncjusz223
    1 day ago
  • DaRoLeCkI's avatar

Banned account

Hey wszystkim. Chciałbym się dowiedzieć na ile dostałem bana w FCMOBILE. Kod 0x00102710 Dostałem bana z niewiadomych przyczyn.
    DaRoLeCkI
    1 day ago
  • NightSOSOK's avatar

Problem z fps

Witam, mam problem z 60fps na moim telefonie. Posiada Androida 15, 8GB ram. Jednakże, gdy próbuję ustawić w grze liczbę klatek (fps) na 60 klatek na sekundę, otrzymuję komunikat z informacją, że moje...
    NightSOSOK
    1 day ago
  • 14e4c0c66bb8ab16's avatar

Błąd

W wiadomościach przyjęcie do ligi są 3 jakieś prośby o dołączenie z którymi nic nie mogę zrobić, ani otworzyć ani usunąć. Czy możecie coś z tym zrobić??
    14e4c0c66bb8ab16
    3 days ago
  • adeek123's avatar

Błąd

Hello, I had 10 packs ready to open in FIFA Mobile, and one of them had a guaranteed player reward. When I tried to open them, something went wrong and the game suddenly reset my progress to 100...
    adeek123
    4 days ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie Policy (Your Privacy Rights)Online Service UpdatesNotice at Collection
SecurityYouTube Terms of ServiceGoogle Privacy Policy

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.