Blaq9Not applicable2 years agoZakup fc points Na iOS nie mogę dokonać zakupu fc points, Star pass itd taki oto komunikat IMG_2039.png1.2 MB
Blaq9Not applicable to Kylo8772 years agoUsuwałem grę włącznie ze wszystkimi danymi i pamięcią podręczną i instalowałem na nowo
Recent DiscussionsUsuniete konto Usunąłem swoje konto . Leczenie chce przejść teraz do leczenia. Proszę pomóż .Błagam (CM: Thread moved from EN EAFC 25 to PL EAFC 25. Please post in the language of the board per rule.) Naprawa sędziów Witam, zgadzam błąd sędziego, ponieważ powinien być faul na moim zawodniku, a sędzia uznał gola. PS. Grałem z znajomym Nie mogę się zalogować do konta za pomocą g-maila Witam serdecznie od dłuższego czasu mimo wielu prób mam problem z logowaniem się do konta, kod do odzyskania hasła nie jest widoczny na g-mailu . Zakup w aplikacji Dzień dobry nie mogę kupić rzeczy w Fifie mobile Nie mogę Kupić FIFA Points Gdy klikam na jakąś rzecz w sklepie która jest płatna to nie mogę jej kupić bo pisze żebym się zalogował na swoje konto z aplikacjami w sklepie (chodzi chyba o sklep Play ale nie jestem pewien) .