Forum Discussion

vvxxTOMxxvv's avatar
vvxxTOMxxvv
New Rookie
6 months ago

Błąd klawiatury

Grałem na klawiaturze. Kupiłem pada. Wszystko działało. Gdy włączyłem szybki mecz musiałem utworzyć nową nazwę użytkownika gdyż mojej nie było (vvxxTOMxxvv). I później raz była raz nie , na przemian i ogólnie dziwne rzeczy się działy. Ze sterowanie wszystko było dobrze i mogłem zmieniać sterowanie. Igrałem jakiś czas ale zrezygnowałem z pada. Sprzedałem pada i chciałem grać na klawiaturze. Jednak sterowanie się popsuło. Gdy ustawie na Własne A, i wejdę w szybki mecz i kliknę sterowanie to jest "undefined" (tam gdzie jest Własne A) , gdy kliknę w **bleep** i jest "klasyczne" i z powrotem to na mniej niż sekundę jest "undefined" i wskakuje Własne A , to samo się dzieje z własne B. I niestety podczas gry zmienione jest sterowanie. Gdy podczas gry zmieniam sterowanie na Własne A lub B sterownie nie zmienia się. Nie mogę grać z własnymi ustawieniami klawiszy. Odinstalowałem grę i zainstalowałem. Usunąłem profile w grze i folder cały z settings i EA sports fc 2025. Nic nie pomaga. W sezonie też to samo. 

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for FIFA Dyskusja o serii

FIFA Dyskusja o serii

Kochasz piłkę nożną? Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swojej pasji do serii FIFA, Ultimate Team i nie tylko.Latest Activity: 6 days ago
107 Posts