Forum Discussion

vininesta's avatar
vininesta
Seasoned Newcomer
4 months ago
Solved

Brak ligi w trybie kariera mng

Witam .. pobrałem ze sklepu grę fc 25 na ps4 .. w trybie kariera mng wyświetla mi się tylko 5 lig... ktoś podpowie co z tym można zrobić ? chciałbym jednak mieć naszą polską ligę :) 

dzięki 

Dawid

• Hej vininesta​ 

Szczegółowe Informacji na temat trybu kariery EA SPORTS FC™ znajdziesz TUTAJ , między innymi:

W grze EAS FC 25 dynamiczne punkty startu będą dostępne w 10 ligach i 12 rozgrywkach pucharowych, co pozwoli śledzić rzeczywiste wyniki i wchodzić do rywalizacji w dowolnym momencie sezonu.

W męskiej piłce nożnej możesz przejąć kontrolę nad zespołami z następujących lig:

• Premier League
    • EFL Championship
    • LALIGA EA SPORTS
    • Ligue 1 McDonald’s
    • Serie A Enilive
    • Bundesliga.

W kobiecej piłce możesz grać zespołami z następujących lig:

• Barclays Women’s Super League
    • Arkema Première Ligue
    • Google Pixel Frauen-Bundesliga
    • Liga F.

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 months ago

Hej vininesta​ 

Szczegółowe Informacji na temat trybu kariery EA SPORTS FC™ znajdziesz TUTAJ , między innymi:

W grze EAS FC 25 dynamiczne punkty startu będą dostępne w 10 ligach i 12 rozgrywkach pucharowych, co pozwoli śledzić rzeczywiste wyniki i wchodzić do rywalizacji w dowolnym momencie sezonu.

W męskiej piłce nożnej możesz przejąć kontrolę nad zespołami z następujących lig:

• Premier League
    • EFL Championship
    • LALIGA EA SPORTS
    • Ligue 1 McDonald’s
    • Serie A Enilive
    • Bundesliga.

W kobiecej piłce możesz grać zespołami z następujących lig:

• Barclays Women’s Super League
    • Arkema Première Ligue
    • Google Pixel Frauen-Bundesliga
    • Liga F.
  • vininesta's avatar
    vininesta
    Seasoned Newcomer
    4 months ago

hej.. 

Czyli taką wersję po prostu kupiłem.  Dziękuję Ci za odpowiedź. Przed kolejnym zakupem uważniej poczytam info o produkcie. 

Wszystkiego dobrego. Pa 

About FIFA Dyskusja o serii

Kochasz piłkę nożną? Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swojej pasji do serii FIFA, Ultimate Team i nie tylko.52 PostsLatest Activity: 3 days ago