Forum Discussion

maciek_benger's avatar
20 hours ago

Fc26 to szajs

Od 5 dni ciągle mam jakiś problem. Minimum 5/6 razy w trakcie meczu musi mi nagle Ping wywalić 1000 gdzie nigdy wcześniej tak nie było i ścina mi na parę sekund grę, dzisiaj włączyłem draft i zostałem okradziony z gola i przegrałem z dpy. Ta gra to taki kicz że szok na prawdę nie ma to nic wspólnego z piłka 

2 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    19 hours ago

Hej maciek_benger​ 

Czy problem występuje tylko w EA SPORTS FC 26, czy również w innych grach online? Daj też znać, na jakiej platformie grasz oraz czy korzystasz z Wi-Fi, czy połączenia przewodowego.

Na początek warto zrestartować router, sprawdzić połączenie przez kabel Ethernet i na czas testu wyłączyć pobieranie plików, transmisje oraz inne urządzenia mocno obciążające sieć. Jeżeli problem nadal będzie występował, prześlij wynik testu jakości połączenia z EA Connection Quality Report  pomoże to sprawdzić, czy podczas meczów pojawiają się utrata pakietów, wysoki jitter lub opóźnienia.

• maciek_benger's avatar
    maciek_benger
    Newcomer
    18 hours ago

Zawsze jak gram w fife to wyłączam w tel i innych urządzeniach wi fi bo tylko w tej grze to jest masakra, gram na ps5 i tylko tu tu i jeszcze raz tu ciągle te lagi występują od paru dni, resetowałem router chyba z 5 razy, wyłącz włącz też, plejaka to samo i zawsze gram przewodowo