MarcineX_PLNewcomer3 months agoBRAK OTRZYMANEJ EMOTKI Z TURNIEJU Z poprzedniej wersjiWytłumaczy mi ktoś jakim prawem nie otrzymałem emtoki za granie turnieju w FC25 do FC 26 Griddy? 17584540432662778531514046443297.jpg3.5 MB
Featured PlacesFIFA Dyskusja o serii Kochasz piłkę nożną? Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swojej pasji do serii FIFA, Ultimate Team i nie tylko.Latest Activity: 4 days ago106 Posts
FIFA Dyskusja o serii Kochasz piłkę nożną? Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swojej pasji do serii FIFA, Ultimate Team i nie tylko.Latest Activity: 4 days ago106 Posts
Recent DiscussionsZmiana ustawień sterowania padem podczas turnieju Witam. Mam problem. Gram turniej w 4 osoby w Fc26 na konsoli Xbox series x. Dwie osoby chcą grać ustawieniami pada na alternatywnych a dwie na klasycznych. Przy wyborze stron jedna z osób ma ustawien...FC 26 brak stabilności FPS Czy ktoś w końcu doszedł do jakiś rozwiązań odnośnie grania na laptopach i problemu z FPS-ami czy EA już poradziło na lagowanie w menu jak i w rozgrywkach? FC26 w wersji ultimate Kupiłem FC26 w wersji ultimate 25 października, otrzymałem na start 2000 FP, po około tygodniu dostałem kolejne 2000, ale nadal nie otrzymałem kolejnej tury a wszędzie było napisane że otrzymam 6000 ...Tor przeszkód Po rozegraniu meczu w trybie tor przeszkód, wyrzuca mnie z ultimate team i nie zalicza meczu, wykonałem zadania ale nie dostałem nagród Problem z uruchomieniem battelfield oraz fifa 26 Witam mam problem, nie chce mi sie uruchomic gra bateterfield 6 tzn gra chodzila a pewnego razu przestaa chodzic. standardowo uruchamia sie aduje sie czarny obraz i wyrzuca z powrotem do pulpitu i ta...