Kończenie gier
Co to ma być jest koniec fc 26 za 2 dni im się tak nie chcę że nie dokończą event z wszystkimi kartami od minimum 3 lat. Ostatnie 2 tygodnie to jest kpina pamiętam FIFA 20 było super wchodzę do gry w 2023 roku a tam nadal łatwe abc o modric Ramos itp. nigdy się nie kończyły a teraz abc za składy 93 które się kończą 1 tydzień po fc 27 i bez sensu jest to że wchodzę rano na Companion i otwieram paczki nie ma promocyjnych więc otwieram 85x10 co mi z tego leci van drink 90 👎 to a 6 godzin wcześniej karty specjalne leciały niesamowicie i jak ją teraz mam dokończyć sbc. Nie mogę bo nie da się grindować ale nie przepraszam co wam zaszkodzi dać picka z ikoną 5z20 z wszystkimi kampaniami wraz z Basic, to samo z hero i zwykłymi event jak tylko zrobić 2 "klasy" tę lepszą ale droższą gdzie jest np. 91+. Mogło by to być powtarzalne. Do tego ewolucję zrobiłem własną galerię FUT i zebrałem wszystkie hero i ikony ale jak mam grać takim shevchenko, mam grać jego kartą 90 👎 przecież on nie będzie trzymał poziomu. A łatwiej by było zrobić ewolucję dla bramkarzy jakąś w nieskończoność np. daje mu do wszystkich statystyk o 4+ i identyczne dla pomocników napastników i obrońców tylko wiadomo napastnicy np. plus 5 do tempa podań strzelania i dryblingu do obrony i fizyczności plus tylko o 2 a u obrońców głównie pod. Obr. Tem. I fiz.
Bardzo się postarałem nad tym proszę o zrozumienia tego postu bo dalej ludzie grają w te edycję