kurwaaaaaaNewcomer9 months agoCompanion błądWitam. Wie ktoś może o co chodzi?Screenshot_2025-11-11-08-18-58-165_com.ea.gp.fifaultimate.jpg816 KB
Recent DiscussionsKończenie gier Co to ma być jest koniec fc 26 za 2 dni im się tak nie chcę że nie dokończą event z wszystkimi kartami od minimum 3 lat. Ostatnie 2 tygodnie to jest kpina pamiętam FIFA 20 było super wchodzę do gry w...Czerwona kartka i kontuzja zawodnika blokują dalszą grę Tez tak macie ze podczas gry zawodnik ktory dostaje czerwona karte jest kontuzjowany nie da sie dalej kontynuowac gry bo blad sie zapetla, system wymusza zmiane zawodnika ale jednoczesnie ten zawodni...Pedri fc26 Nie otrzymałem karty po wyzwaniach budowania składu czy ktoś miał podobnie ? Dostałem bana na transfer market za rzekome kupowanie monet Gdy dziś rano odpaliłem FC 26 zdałem sobie sprawę, że na zakładce transfery jest komunikat w stylu: Zablokowaliśmy Ci dostęp do transferów za kupowanie monet z nielegalnych źródeł itp. Nigdy nie k...Ea fc 26 ban i usuwają moje posty tydzień temu też dostalem bana za nic po prostu dali mi bana niby za dystrybucję monet ci nic takiego nie miało miejsca po prostu sobie uczciwie handlowałem. Po kilku odwolaniach nic to nie dało. Zał...