kurwaaaaaaNewcomer2 months agoCompanion błądWitam. Wie ktoś może o co chodzi?Screenshot_2025-11-11-08-18-58-165_com.ea.gp.fifaultimate.jpg816 KB
Recent DiscussionsBład przy pobieraniu Niestety jak sie dowiedzialem aplikacja origin zostala wyłaczona co jest przyczyna mojej dyskusji. Ostatnio znalazlem w szafie pudelko FIFa 12 na PC myslalem ze bede mogl zagrac. Jednak po odpaleniu ...FIFA 12 i bład przy instalacji origin Niedawno wygrzebałem z szafy pudełko z FIFA 12 i chciałem w nią zagrać. Niestety na poczatku instalacji wymagana instalacja ORIGIN ale jak wiemy jego uslugi zostały wyłączone. Ponadto nie posiadam j...Dostałem soft bana jak to obejść? Dostałem soft bana co zrobić by konto bylo odblokowane Problem z odblokowaniem transfer markt Witam, Mam problem z nieodblokowanym sklepem transferowym. Gram juz wiele dni i wykonalem misje potrzebne do odblokowania transfer marktu. Nie chce mi zaliczyc zadania z ewolucja. Gralem to juz wiel...Problem przy instalacji FC 26 CE-100005-6 Podczas instalacji z płyty CD na PS5 proces instalacji zatrzymuje się na poziomie 52-53% zgłaszając błąd CE-100005-6…. Jak to można obejść, naprawić?