Open Side Menu
Skip to contentEA Forums
English (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums Polski
  3. FIFA Dyskusja o serii

Forum Discussion

kurwaaaaaa's avatar
kurwaaaaaa
Newcomer
9 months ago

Companion błąd

Witam. Wie ktoś może o co chodzi?

problemy techniczne
No RepliesBe the first to reply

Recent Discussions

• Michal3105's avatar

Kończenie gier

Co to ma być jest koniec fc 26 za 2 dni im się tak nie chcę że nie dokończą event z wszystkimi kartami od minimum 3 lat. Ostatnie 2 tygodnie to jest kpina pamiętam FIFA 20 było super wchodzę do gry w...
    Michal3105
    1 day ago
  • 24wmwml5gitg's avatar

Czerwona kartka i kontuzja zawodnika blokują dalszą grę

Tez tak macie ze podczas gry zawodnik ktory dostaje czerwona karte jest kontuzjowany nie da sie dalej kontynuowac gry bo blad sie zapetla, system wymusza zmiane zawodnika ale jednoczesnie ten zawodni...
    24wmwml5gitg
    6 days ago
  • sowiwb92's avatar

Pedri fc26

Nie otrzymałem karty po wyzwaniach budowania składu czy ktoś miał podobnie ?
    sowiwb92
    9 days ago
  • 12taskherakles's avatar

Dostałem bana na transfer market za rzekome kupowanie monet

Gdy dziś rano odpaliłem FC 26 zdałem sobie sprawę, że na zakładce transfery jest komunikat w stylu: Zablokowaliśmy Ci dostęp do transferów za kupowanie monet z nielegalnych źródeł itp. Nigdy nie k...
    12taskherakles
    19 days ago
  • Salcesonxd00's avatar

Ea fc 26 ban i usuwają moje posty

tydzień temu też dostalem bana za nic po prostu dali mi bana niby za dystrybucję monet ci nic takiego nie miało miejsca po prostu sobie uczciwie handlowałem. Po kilku odwolaniach nic to nie dało. Zał...
    Salcesonxd00
    29 days ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie PolicyOnline Service UpdatesNotice at CollectionSecurity

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.

Pin Reply
Unpin Reply
Pinned Reply
just now
yesterday
[XX] seconds ago
[XX] minutes ago
[XX] hours ago
[XX] days ago
[XX] second ago
[XX] minute ago
[XX] hour ago