2cf9a870b9ee25b6New Novice1 year agoFIFA 26, nie naliczają punkty do mistrzostw w wygranej w rivalsCo mam zrobić?
Recent DiscussionsBłąd w drzewku umiejętności w FC 27 kariera zawodnika oraz play style plus !!! Błąd w karierze zawodnika w FC 27 dalej nie został naprawiony. Chodzi o drzewko umiejętności — czy naprawdę mamy teraz czekać pół roku, aż zostanie to naprawione? Kolejna sprawa to ścieżki: Wirtuoz,...Błąd web app i companion FC 27 Siemka, wracam do gry po roku. Na tym samym koncie grałem od 21 w górę z pominięciem fc26 - obecnie mam problem z zalogowaniem się na web app lub companion, po prostu nie da się tego zrobić. Wyskakuj...Kończenie gier Co to ma być jest koniec fc 26 za 2 dni im się tak nie chcę że nie dokończą event z wszystkimi kartami od minimum 3 lat. Ostatnie 2 tygodnie to jest kpina pamiętam FIFA 20 było super wchodzę do gry w...Czerwona kartka i kontuzja zawodnika blokują dalszą grę Tez tak macie ze podczas gry zawodnik ktory dostaje czerwona karte jest kontuzjowany nie da sie dalej kontynuowac gry bo blad sie zapetla, system wymusza zmiane zawodnika ale jednoczesnie ten zawodni...Pedri fc26 Nie otrzymałem karty po wyzwaniach budowania składu czy ktoś miał podobnie ?