Skip to contentBrand Logo
DutchEnglish (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums Polski
  3. FIFA Dyskusja o serii

Forum Discussion

kajobajo's avatar
kajobajo
Seasoned Newcomer
3 months ago

Lista znajomych pod sprintem

Bardzo często nie da się sprintowac i cały czas odpala się lista znajomych pod RT

błąd
No RepliesBe the first to reply

Recent Discussions

• gwiazdamocy's avatar

FIFA 12 i bład przy instalacji origin

Niedawno wygrzebałem z szafy pudełko z FIFA 12 i chciałem w nią zagrać. Niestety na poczatku instalacji wymagana instalacja ORIGIN ale jak wiemy jego uslugi zostały wyłączone. Ponadto nie posiadam j...
    gwiazdamocy
    3 hours ago
  • gwiazdamocy's avatar

Bład przy pobieraniu

Niestety jak sie dowiedzialem aplikacja origin zostala wyłaczona co jest przyczyna mojej dyskusji. Ostatnio znalazlem w szafie pudelko FIFa 12 na PC myslalem ze bede mogl zagrac. Jednak po odpaleniu ...
    gwiazdamocy
    3 hours ago
  • zoc6lg7toagn's avatar

Dostałem soft bana jak to obejść?

Dostałem soft bana co zrobić by konto bylo odblokowane
    zoc6lg7toagn
    5 days ago
  • pitmaks2077's avatar

Problem z odblokowaniem transfer markt

Witam, Mam problem z nieodblokowanym sklepem transferowym. Gram juz wiele dni i wykonalem misje potrzebne do odblokowania transfer marktu. Nie chce mi zaliczyc zadania z ewolucja. Gralem to juz wiel...
    pitmaks2077
    6 days ago
  • Igor_jaro's avatar

Problem przy instalacji FC 26 CE-100005-6

Podczas instalacji z płyty CD na PS5 proces instalacji zatrzymuje się na poziomie 52-53% zgłaszając błąd CE-100005-6…. Jak to można obejść, naprawić?
    Igor_jaro
    6 days ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie Policy (Your Privacy Rights)Online Service UpdatesNotice at Collection
SecurityYouTube Terms of ServiceGoogle Privacy Policy

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.