YanXderXNewcomer1 month agoPick z ikonąTo jakiś żart że ja otwieram najlepszego Picka do zrobienia z sbc i dostaje 3 podstawę **bleep** warte wersje ikon, miałem nadzieję na jakieś nowe lub specjalne a dostałem najgorsze ikony podstawowe
Recent DiscussionsWyrzuca z po rozegranych meczu tylko w seri tor przeszkód 15 Nie wiem o co chodzi po każdym meczu fc26 seria Tor przeszkód ultimate15 pojawia się komunikat ( nie możesz kontynuować lub nie można przetworzyć danych) wywala mnie z trybu ultimatum do menu główne...Zmiany w nadchodzącej odsłonie EA FC 26 Cześć wszystkim! Po bardzo długim okresie postanowiłem zakupić najnowszą odsłonę gry o football'u. Moim ostatnim tytułem była Fifa 14 beta. Pierwsze wrażenie - jeszcze bardziej realistyczne postacie...crash fc 26 Nie można się połączyć z serwerami EA. Sprawdź swoje połączenie z internetem i upewnij się, że aplikacja jest w trybie online, po czym spróbuj ponownie Więcej informacji znajdziesz na stronie ea.com/...Odzyskanie monet za mecze w UT Witam jak odzyskac ponownie wiekszy bonus za mecze wyrzucalo mnie z serwera stracilem bonus z męczy dwa mój sklad nagle zaginol musiałem tworzyć na nowo taktyke i znikło mi paru dobrych zawodników ja...O co chodzi??? Serwery nie mogą aktualnie przetworzyć twojego żądania. Spróbuj ponownie. O co chodzi?