YanXderXNewcomer29 days agoPick z ikonąTo jakiś żart że ja otwieram najlepszego Picka do zrobienia z sbc i dostaje 3 podstawę **bleep** warte wersje ikon, miałem nadzieję na jakieś nowe lub specjalne a dostałem najgorsze ikony podstawowe
Recent DiscussionsOdzyskanie monet za mecze w UT Witam jak odzyskac ponownie wiekszy bonus za mecze wyrzucalo mnie z serwera stracilem bonus z męczy dwa mój sklad nagle zaginol musiałem tworzyć na nowo taktyke i znikło mi paru dobrych zawodników ja...O co chodzi??? Serwery nie mogą aktualnie przetworzyć twojego żądania. Spróbuj ponownie. O co chodzi? Ulepszenie fify do ps5 Kupiłem płytę fifa 21 na ps4 i nie mam opcji ulepszenia jej do wersji na ps5. Jak to zrobić?? Tragedia w rozgrywkach związana z sędziowaniem Sędziowanie jest na poziomie jakby ktos mógł sędziego przekupić nie da sie normalnie rozegrać meczów squad battle. sędzia widzi przeważnie bledy gracza a nie AI . Najwyższa pora chyba zakończyć tą g...Na tym systemie utworzono zbyt wiele kont UT Witam zamówiłem ze strony online lombardu konsole ps4 i kupiłem nowe ea fc 26 gdy próbuje włączyć UT pokazuję mi się błąd "na tym systemie utworzono zbyt wiele kont ut"ktos wiele jak to naprawić?...