YanXderXNewcomer5 months agoPick z ikonąTo jakiś żart że ja otwieram najlepszego Picka do zrobienia z sbc i dostaje 3 podstawę **bleep** warte wersje ikon, miałem nadzieję na jakieś nowe lub specjalne a dostałem najgorsze ikony podstawowe
Recent DiscussionsDostałem bana na transfer market za rzekome kupowanie monet Gdy dziś rano odpaliłem FC 26 zdałem sobie sprawę, że na zakładce transfery jest komunikat w stylu: Zablokowaliśmy Ci dostęp do transferów za kupowanie monet z nielegalnych źródeł itp. Nigdy nie k...Ea fc 26 ban i usuwają moje posty tydzień temu też dostalem bana za nic po prostu dali mi bana niby za dystrybucję monet ci nic takiego nie miało miejsca po prostu sobie uczciwie handlowałem. Po kilku odwolaniach nic to nie dało. Zał...Fc26 to szajs Od 5 dni ciągle mam jakiś problem. Minimum 5/6 razy w trakcie meczu musi mi nagle Ping wywalić 1000 gdzie nigdy wcześniej tak nie było i ścina mi na parę sekund grę, dzisiaj włączyłem draft i zostałe...Odblokowanie rynku transferowego FC 26 Po rozegraniu 3 meczy rush nie otrzymałem karty ewolucji ewolucja wstępu do nagród co teraz zrobić pomoże ktoś? Naprawdę ciekawe Wytykam błędy i ciągle podkreślam, że żadne przegrane nie są dla mnie problemem. Nie mam również problemu z byciem słabym. Jednak non stop czytam nudne teksty o płaczu z mojej strony. Patrzę na prost...