Forum Discussion

Kafaris's avatar
Kafaris
Rising Newcomer
27 days ago

Po wygranym meczu, przeciwnik użył cheatu I nie zaliczyło mi serii wygranych...

Witam o godzinie 9:50 zakończyłem mecz w rivals... Miałem podwójna serię w rivals Czyli gdybym wygrał, miałbym ponad 4 punkty kontrolne do przodu.... 

Mecz wygrałem 8:3 po czym przy kliknięciu dalej wystąpił błąd połączenia EA znany temat gdy przeciwnik używa cheatów.... Uważam że to błąd gry lub cheat, Proszę aby to ktoś sprawdził bo to jakiś żart. Moja sieć nigdy mnie nie rozłączyła, ogólny wynik sieci w fut  według ea ma ponad 98 punktów na 100....

Uwazam że zostałem oszukany oraz mój trud w grze nie został uczciwie zaliczony Jako *porażka*... Proszę o sprawdzenie tego błędu... 

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    26 days ago

Hej Kafaris​ 

Dzięki za Twój post. Poniżej znajdziesz kilka ważnych rzeczy, żeby ustawić oczekiwania jasno:

• Błąd połączenia po meczu nie zawsze oznacza użycie cheata. Najczęściej jest to chwilowy problem synchronizacji meczu z serwerami (nawet jeśli jakość połączenia i raport sieci są bardzo dobre). 
    • Nie mamy możliwości ręcznego cofania wyników, przywracania serii ani punktów kontrolnych - wszystko jest liczone automatycznie.
    • Jeśli podejrzewasz jakiegokolwiek gracza o angażowanie się w nieuczciwą rozgrywkę, zachęcamy do wykonania kroków podanych w poniższym linku, aby go zgłosić: https://help.ea.com/pl/help/faq/report-players-for-cheating-abuse-and-harassment/ Każde zgłoszenie cheatera jest jednak analizowane przez zespół bezpieczeństwa. Jeśli wykryją nadużycia, konto przeciwnika zostaje objęte odpowiednimi działaniami.

Na przyszłość:

• Jeśli po meczu długo trwa ekran „Dalej” lub pojawia się błąd, nie zamykaj gry od razu - czasem wynik synchronizuje się z opóźnieniem.
    • Warto też zerknąć po meczu w Historię meczów w FUT, czy wynik został zapisany.
  • Kafaris's avatar
    Kafaris
    Rising Newcomer
    25 days ago

Wynik nie został zapisany... Problem jest tylko z pc-towcami gdy wygrywam. Podczas ligi weekendowej takie rzeczy to norma, nie tylko u mnie jest ten problem ale macie go w pompie...Po wyłączeniu cross playa Takie rzeczy sir nie zdarzają.... 

Żałosna firma.