Krecik_07
8 months agoRising Newcomer
Problem z Ultimate Team
Witam,
Od dwóch tygodni nie mogę grać w Ultimate Team. Internet na konsoli PS5 jest a grać w Ultimate Team Fc 25 nie mogę. Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu
Witam,
Od dwóch tygodni nie mogę grać w Ultimate Team. Internet na konsoli PS5 jest a grać w Ultimate Team Fc 25 nie mogę. Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu
Krecik_07 czy do 1 konta EA masz połączone 3 konta PSN.
Sprawdźcie czy poprzez inne konto PSN możecie rozegrać spotkania online.
Dołączam się, mam ten sam problem praktycznie odkąd kupiłem konsole czyli jakieś pół roku… albo pisze że nie jestem połączony z ps network albo że jest problem z internetem niewiem o co chodzi ale tracę wiarę w to całe PlayStation
Hej,
Tak wszystkie te kroki próbowałem. Wydaje mi się że nie problem jest z moją siecią bo zewnętrzny hot spot też nie działa, tzn gra na nim nie działa. Błędów żadnych nie mam na konsoli.
W ustawieniach z kontami PSN mam 3 połączone konta.
Hej Krecik_07
Czy masz już za sobą kroki np. reset routera, podłączenie konsoli za pomocą kabla czy też przetestowanie alternatywnego połączenia (może być hot spot z telefonu).
Daj też znać czy w ustawieniach swojego konta EA masz połączenie z jednym czy kilkoma kontami PSN. Podeślij także historię błędów z konsoli.