FIFA 12 i bład przy instalacji origin
Niedawno wygrzebałem z szafy pudełko z FIFA 12 i chciałem w nią zagrać. Niestety na poczatku instalacji wymagana instalacja ORIGIN ale jak wiemy jego uslugi zostały wyłączone. Ponadto nie posiadam juz konta lecz mam kod aktywacji i jeśli bedzie potrzebny do uzyskania gry to go podam. Probowalem go wpisac na stronie eaonlineregister.com i wyświetlało mi go jednak nie mogłem go odebrać. Proszę pomóżcie mi powspominać te fajne czasy. Poniżej umieszczam szczegóły jak wyglądaly komunikaty przy pobieraniu.
Hej gwiazdamocy
Aplikacja Origin została już jakiś czas temu zastąpiona przez EA app a jeśli już wspominamy to FIFA 12 była pierwszą wpieraną przez Origin grą z tej serii.
Obecnie instalacja gry z płyty nie może zostać ukończona a alternatywą jest rejestracja i pobranie gry za pomocą EA App.
Instrukcja:
- pobierz i zainstaluj EA app
- zaloguj się za pomocą adresu email, który był wykorzystywany przez Ciebie w Origin
W przypadku, kiedy nie możesz się zalogować do konta EA ze swoją grą FIFA 12, proszę skontaktuj się z nami bezpośrednio (czat).
Jeśli nie masz już dostępu do skrzynki e-mail, spróbuj najpierw ją odzyskać albo skorzystać z alternatywnej metody weryfikacji, przez którą przeprowadzi Cię nasz doradca.