Open Side Menu
Skip to contentBrand Logo
DutchEnglish (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums Polski
  3. FIFA Dyskusja o serii

Forum Discussion

Tomalakiler44's avatar
Tomalakiler44
Rising Newcomer
10 months ago

Re: FIFA 22

Prosze naprawić serwery w FIFA 22 kupiłem gre i nie można grac kto teraz mi odda pieniądze.Pozdrawiam Tomasz nr.tel.504917512 Prosze zadzwonić

No RepliesBe the first to reply

Recent Discussions

• Albert35320's avatar

O co chodzi???

Serwery nie mogą aktualnie przetworzyć twojego żądania. Spróbuj ponownie. O co chodzi?
    Albert35320
    3 hours ago
  • Sh4d0w14321's avatar

Ulepszenie fify do ps5

Kupiłem płytę fifa 21 na ps4 i nie mam opcji ulepszenia jej do wersji na ps5. Jak to zrobić??
    Sh4d0w14321
    5 days ago
  • Sirtlan93's avatar

Tragedia w rozgrywkach związana z sędziowaniem

Sędziowanie jest na poziomie jakby ktos mógł sędziego przekupić nie da sie normalnie rozegrać meczów squad battle. sędzia widzi przeważnie bledy gracza a nie AI . Najwyższa pora chyba zakończyć tą g...
    Sirtlan93
    9 days ago
  • kulson_sigma's avatar

Na tym systemie utworzono zbyt wiele kont UT

Witam zamówiłem ze strony online lombardu konsole ps4 i kupiłem nowe ea fc 26 gdy próbuje włączyć UT pokazuję mi się błąd "na tym systemie utworzono zbyt wiele kont ut"ktos wiele jak to naprawić?...
    kulson_sigma
    26 days ago
  • YanXderX's avatar

Pick z ikoną

To jakiś żart że ja otwieram najlepszego Picka do zrobienia z sbc i dostaje 3 podstawę **bleep** warte wersje ikon, miałem nadzieję na jakieś nowe lub specjalne a dostałem najgorsze ikony podstawowe ...
    YanXderX
    27 days ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie Policy (Your Privacy Rights)Online Service UpdatesNotice at Collection
SecurityYouTube Terms of ServiceGoogle Privacy Policy

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.

Pin Reply
Unpin Reply
Pinned Reply
just now
yesterday
[XX] seconds ago
[XX] minutes ago
[XX] hours ago
[XX] days ago
[XX] second ago
[XX] minute ago
[XX] hour ago