Forum Discussion
14 Replies
I have same question, just i live in Norway
- 1Guma9 years agoSeasoned Ace
@L4ms0n Polish subtitles will receive only the people of the country: Poland. I'm sorry ☹️
- Anonymous9 years ago
Witam! A jeżeli zakupie grę ME A na PS Store (PS4) a Anglii? Czy będą dostępne polskie napisy? W wielu grach na PS Store w UK jest taka opcja.
Pozwolę sobie zacytować przedstawicielkę firmy Electronic Arts @EA_Ataashi
"Jeśli chodzi o wersje konsolowe (PS4/Xbox One) będzie możliwość zmiany języka w grze bez względu na miejsce zakupu oraz rodzaj produktu: wersja cyfrowa lub kopia fizyczna."
Pozdrawiam,
Sebastian
Nie jestem pracownikiem ani reprezentantem firmy Electronic Arts.
- Anonymous9 years ago
Świetna wiadomość! Dziękuje bardzo 😊
@sabreboth udanej przygody pionierze! :eahigh_file:
- Anonymous9 years ago
takie samo mam pytanie, tylko chodzi o wersję na PC. Kupiłem grę w Anglii, czy też będzie możliwość zmiany języka? Doprecyzuje, kupiłem oczywiście w sklepie Orgin, który już posiadam od kilku lat i konto powstało i gry kupowane były głownie w Polsce. Teraz jednak gdy kupowałem grę, w orgin pokazało się że nie będzie obsługiwany język polski, a angielski,niemiecki,francuski i włoski. Jednak gdy już kupiłem i zmieniłem swoje IP na polskie okazało się że nagle obsługiwany język to Polski. Jestem trochę zdezorientowany. Tak, więc czy w wersji która tu zakupiłem też będzie można zmienić język na polski czy nie?
@darthpriam "zmieniłem swoje IP" - co masz na myśli?
- Anonymous9 years ago
Zmieniłem lokalizacje mojego komputera z uk na pl.
Można wiedzieć jakim cudem udało Ci się odblokować napisy PL?