Forum Discussion

Rogacz88's avatar
4 years ago
Solved

Mass Effect Andromeda - Bug pobierania

Cześć wszystkim,

Mam pakiet Game Pass, chciałem zainstalować z niego Andromedę, niestety pobieranie się zawiesza na: "Obliczanie czasu" i aplikacja nie reaguje, ani nic nie robi do momentu uruchomienia ponownego komputera.
Aplikacja - EA Beta.

Orientuje się ktoś gdzie mogę zgłosić ten błąd?

• Hej @Rogacz88 

Jeśli opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal upewnij się, że aplikacja EA Desktop jest dodana do wyjątków zarówno w zaporze sieciowej jak i w programie antywirusowym. Dodatkowo przed kolejnym pobieraniem zresetuj router odłączając go od zasilania na 2 minuty. 

3 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Hej @Rogacz88 

Jeśli opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal upewnij się, że aplikacja EA Desktop jest dodana do wyjątków zarówno w zaporze sieciowej jak i w programie antywirusowym. Dodatkowo przed kolejnym pobieraniem zresetuj router odłączając go od zasilania na 2 minuty. 

• Też tak miałem, rozwiązaniem jest odinstalowanie ea app, restart koputera i ponowna instalacja. Dodatkowo jeżeli próbujesz zainstalować grę di folderu gdzie już była zainstalowana - niestety nie uda się trzeba stworzyć nowy folder o innej nazwie. Przećwiczyłem to ponieważ u mnie po jakimś czasie grania wywala błąd wczytywania zapisanego stanu gry - gra twierdzi że dodatki nie sa zainstalowane. Pomag tylko przeinstalowanie gry, a przy przeinstalowaniu trzeba utworzyć folder o innej nazwie niz ten, w którym była wcześniej zainstalowana.

• Rogacz88's avatar
    Rogacz88
    4 years ago
    @Rezydentbmf U mnie pomogło odczekanie kilku dnia, wygląda ze był problem po stronie serwerów EA.
    Swoją drogą ta ich aplikacja to tak naprawdę wersja prealfa patrząc po stabilności.

Featured Places

Node avatar for Mass Effect Dyskusja o serii

Mass Effect Dyskusja o serii

Los galaktyki leży w twoich rękach. Dołącz do forów społeczności Mass Effect i opowiedz nam, jak będziesz o nią walczyć.Latest Activity: 3 months ago
486 Posts