Forum Discussion
13 Replies
Witam rozwiązanie znajdziesz tutaj
- EA_Kuba8 years ago
Community Manager
Hej @czarnuch1313,
Przeniosłem Twój post na Mass Effect Andromeda - Problemy techniczne, daj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem :eahigh_file:
- Anonymous8 years ago
Niestety-okazało się ,że zmiany które muszę wprowadzić w panelu sterowania nvidia wiążą sie z kolejnym problemem: otóż w panelu tym nie ma dodatkowych zakładek,jest niekompletny (załącznik) i muszę to jakoś naprawić-jakies sugestie? Zmieniłem sterowniki ekranu na starsze ale panel dalej wygląda tak samo
Witam
Sprawdź czy to zadziała może zakładki się naprawią
Start---Uruchom---regedit---HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NvCplApi\Policies i zmieniasz w kluczach ContextUIPolicy i TaskbarUIPolicy wartość z 2 na 1 a później dodajesz ten wpis do rejestru.
Dodatkowo
- Przeinstalowanie na czysto sterownika GEFORCE GAME READY DRIVER 388.71
- Anonymous8 years ago
"..a później dodajesz ten wpis do rejestru"--zmieniłem te dane z 2 na 1 ale jak fizycznie mam dodac do rejestru-po prostu zamknąć regedit?
Jak już wszystko zrobiłeś to zamykasz regedit
- Anonymous8 years ago
Walczyłem przez dwa dni z tym...niestety zmiana w rejestrze nic nie pomogła,panel nvidia sie nie zmienił..Co ciekawe gra ruszyła gdy podłączyłem laptop do tv led poprzez hdmi. Chyba jedynym rozwiązaniem jest odinstalowanie sterowników i metodą chybił-trafił szukanie nowych..pomysłów juz nie mam
- Anonymous8 years ago
Czekam na pomoc w dalszym ciągu..
Problem,związany z brakiem opcji w panelu nvidia, może być spowodowany,przez grafikę od intela ,tak jak na tej stronie podaj dokładne parametry komputera.
Podłącz laptopa do TV przez HDMI wtedy opcje,w panelu nvidia powinny się pojawić.
- Anonymous8 years ago
Mój sprzęt:Lenovo Y-70 Touch, Intel Core i7 (4710HQ), grafika Ge Force GTX 860m + Intel HD 4600, 8GB RAM. Po podłączeniu to do tv poprzez HDMI w panelu Nvidia nic sie nie zmienia,nie przybywa nowych opcji. Moj aktualny sterownik to 390.77.
About Mass Effect Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 2 hours ago
Problem z instalacją
Solved3 months ago