Forum Discussion

Jarthal33's avatar
7 months ago

problem z limitem

Witam mam taki problem że gram w Mass Effect LE poprzez platformę GeForce Now a problem polega na tym że mam jakieś dziwne i bezsensowne ograniczenia ilości uruchomień gry które są spowodowane nałożeniem jakiś śmiesznych limitów przez EA. A mianowicie z tego co się dowiedziałem od obsługi GeForce Now to limit jest 5 uruchomień gry na 24h dla mnie to jest bez sensu ponieważ aktualnie korzystam z darmowego konta na GeForce Now i 5 uruchomien gry mam w ciągu 5h.  A potem przy kolejnej próbie uruchomienia wyskakuje mi taki komunikat i z tego co mi powiedzieli na obsłudze GeForce Now ze jest to wina EA. Jest jakiś sposób żeby usunac te śmieszne limity bo chce sobie pograć w tą grę a nie bedę grał tylko 5h skoro doba ma 24h. 

W załączniku jest obraz informacji która mi się wyświetla 

Prośba oraz ten temat jest kierowany głownie do kogoś z Support EA ale jeżeli ktoś ze społeczności bedzie w stanie pomóc będe wdzięczny 

2 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 months ago

Hej @Jarthal33 

Przykro mi z powodu napotkanego przez Ciebie problemu. Jeśli chodzi o napotkany przez Ciebie komunikat jest on zabezpieczeniem, którego niestety nie będziemy mogli znieść. Z racji charakterystyki tego w jaki sposób działa usługa GeForce Now, istnieje możliwość, że komunikat ten będzie pojawiać się nieco częściej, niż w "normalnej" rozgrywce. Jakiś czas temu została wydana aktualizacja po stronie GeForce Now, mająca na celu rozwiązanie tego problemu.

W przypadku notorycznie pojawiającego się komunikatu "Zbyt wiele komputerów ma dostęp do tego konta..." skorzystaj z opcji zgłaszania błędu w aplikacji GeForce Now - instrukcja. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w tym artykule: 

https://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/5261/

Firmy NVIDIA i Electronic Arts współpracują ze sobą, aby rozwiązać problem polegający na tym, że niektórzy użytkownicy widzą komunikat „Zbyt wiele komputerów ma dostęp do tego konta…” podczas uruchamiania gier Electronic Arts w usłudze GeForce NOW. Nasza poprawka została wydana dla wszystkich gier i większość użytkowników nie powinna już widzieć tego komunikatu lub powinno się to zdarzać bardzo rzadko. Prześlij opinię w aplikacji w aplikacji GeForce NOW, jeśli nadal widzisz ten komunikat. Staramy się zapewnić naszym graczom jak najlepsze wrażenia i przepraszamy za wszelkie zakłócenia, jakie mogło to spowodować.

About Mass Effect Dyskusja o serii

Los galaktyki leży w twoich rękach. Dołącz do forów społeczności Mass Effect i opowiedz nam, jak będziesz o nią walczyć.482 PostsLatest Activity: 29 days ago