Problem z misją Cora Harper Na granicy służby.
Produkt: Mass Effect Andromeda
Platforma:PC
Jaką edycję gry posiadasz? Edycję Specjalną
Wersja pudełkowa czy Cyfrowa? Wersja cyfrowa
Opisz pokrótce napotkany błąd: Po zakończeniu misji Arka Asari, otrzymałem e-meila o treści" dokonałam przełomowego odkrycia w kwestii lokalizacji arki asari. Przyjdź do mnie na Tempeście. Jak najszybciej. Musimy porozmawiać." Uruchomiła się misja Cora Harper Na granicy służby . I w tym momencie wszystko stoi w miejscu, co chwilę rozmawiam na Tempeście z Corą pytam jak idą poszukiwania Arki Asari, a ona ciągle mówi "Nadal próbujemy odczytać z czarnej skrzynki znany kurs arki. No i staramy się być gotowi do walki". Nie uruchamia się rozmowa na temat odnalezienia Arki w systemie Valay i system nie pojawia się na mapie galaktyki. Grę mam prawie skończoną a akcja misji Na granicy służby nie chce iść dalej, nie mogę znaleźć arki i pociągnąć misji lojalnościowej z Corą. Proszę o pomoc.
Jak często występuje ten problem? 100%
Wybierz swój region
Uruchom www.speedtest.net/pl Start - tester łącza i zamieść swoje wyniki: Pobieranie i Przesyłanie.
Jak nazywa się Twój dostawca internetu?
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Odtworzenie misji Cora Harper Na granicy służby. Moje problemy pokazane na załączonych zdjęciach.
Podaj model (nazwę) swojej karty graficznej - AMD/Nvidia Nvidia GTX 980
Podaj ilość pamięci RAM w GB. 16GB
Jeżeli ktoś ma taki sam problem proszę o rozwiązanie.
Z góry dzięki.