Forum Discussion

Lykan88's avatar
11 months ago

Zmiana języka/lokalizacji

jak zmienić lokalizacje gry kupionej w Szkocji tak aby były dostępne polskie napisy

7 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 months ago

Wersja językowa zależy od kodu gry (numeru seryjnego) - jeśli w czasie instalacji, nie masz do wyboru języka polskiego, oznacza to, że Twój egzemplarz gry nie posiadał tego języka. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    11 months ago

Hej @Lykan88 

Informacje na temat możliwości usunięcia gry z Twojego konta uzyskasz podczas bezpośredniego kontaktu z nami poprzez czat. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    11 months ago

@Lykan88 kliknij ten link, by porozmawiać z naszym doradca poprzez czat. A tak na marginesie to opcja czatu jest dostępna w zależności od produktu jak i tematu pomocy. 

• Pisałem z doradcą w sprawie zmiany języka który mi odpisał że język jest zmieniony i teraz po zainstalowaniu gry język polski (napisy) będą dostępne wczoraj sprawdzałem i dalej nie są dostępne 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    11 months ago

Jeśli podczas nowej instalacji gry nie masz dostępu do odpowiedniej wersji językowej, skontaktuj się ponownie z doradcą, aby potwierdzić, czy zmiany w tej kwestii można jeszcze dokonać z poziomu konta.

Sprawdź także czy zmiana języka w aplikacji EA zmieni status rzeczy.

About Mass Effect Dyskusja o serii

Los galaktyki leży w twoich rękach. Dołącz do forów społeczności Mass Effect i opowiedz nam, jak będziesz o nią walczyć.481 PostsLatest Activity: 4 years ago