Nepoznata greska
Ligu sam napustio radi ovoga što se događa.Osam dana sam čekao da se opet prijavim!Onda sam napustio ligu koja je bila u top 20 liga na svijetu.Zadnjih 20 dana igram samo sezonu i pokoji meč u dvoboju!I opet mi je došlo da se ne mogu prijaviti.Ja sam sigurno medju 10 najboljih igrača na svijetu i uvjek ću pobjediti protivnika istog ranga od 10 do 25 razlike!!Morate to napraviti da igra prepoznaje ko igra posteno a ko vara!!I sad ja moram čekati opet 8 dana radi toga što sam prejak igrac i što igram posteno jer igru sam usavrsio maksimalno i da znam varati to ne bih nikad uradio jer sam prejak igrac i pošten!!Molim vas napravite igru odnosno softver koji će prepoznavati ko vara a ko igra posteno!
Hi 1tzyv9sd0oy5,
At the moment the following languages are supported on the EA Forums
I'm locking this topic for now but please, feel free to repost it in any of the languages listed above in the appropriate forum.
You can also contact an EA Game advisor on the EA Help website. Detailed instructions can be found here: How to use EA Help
In case of a banned account, please reach out directly to our Terms of Service team.
Thanks!