oooliii1Newcomer1 year agoCiągłe wczytywanie sie lakierów i winyli nie mogę zmienić lakierów i winyli dla żadnego auta ponieważ cały czas się wczytują. Wie ktoś jak to naprawić?
Featured PlacesNEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.Latest Activity: 3 days ago1,545 Posts
NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.Latest Activity: 3 days ago1,545 Posts
Recent DiscussionsStracon zapis z chmur dla NFS Heat. Siema, mam grę kupioną na Steam, miałem najwyższy poziom, dużo kasy i wysoką reputację. Dzisiaj odpalam sobie grę i patrzę, że mam do zaakceptowania klauzulę i wybranie poziomu trudności. Okazało się...nie odpala mi need for speed co mam zrobic ? odpalam gre z epic games , przekierowuje mnie na EA . odpala mi sie czarne male okno w lewym gornym rogu , czekam chwile i nagle zmienia sie ekran na pełny, czekam chwile i mnie wyrzuca z gry nawet n...Need for speed: Unbound Garaż policyjny oraz tryb Policjanta nie działa Witam, nie mogę wejść do garażu policji ani w mecze jako policja. po usunieciu save z nfs payback zostala mi kasa i karty wymiany po tym jak usunelem plik 1 w zapisach i odpalilem to zaczela sie gra od nowa ale kasa i karty wymiany dalej zostaly i mialem na sam start 2 miliony kasy i 500 kart a tak to to psuje caly fun z gry dl...Błąd podczas instalacji Hej, ostatnio gdy chciałem pobrać grę SHIFT 2 Unleashed wyskoczył mi komunikat, że nie mam dostępu do tego produktu. Jest to dziwne, bo mam tą grę w bibliotece. Proszę o pomoc w tej sprawie. [Moved...