Forum Discussion

Czaplan1's avatar
Czaplan1
Not applicable
6 years ago

Czemu nie mogę zmienić ustawień graficznych w NFS 2015?

Witam, już jakieś 3 lata temu kupiłem sobie Need For Speed'a z 2015 roku (nie wiem czy w 2015 były też jakies inne części, ale chodzi o tą w której mamy fabułę. Problem polega na tym że fabryczne ustawienia mają sterowanie padem, którego akuratnie nie posiadam, mam kierownice i mogłbym też grać na klawiaturze ale ustawienia nie chcą się zapisać. Próbowałem wszystkiego, szukałem w internecie i nic. w grze mam 3 godziny i nie skończyłem nawet pierwszej misji z wdrążeniem w fabułę, i tak przy okazji był też błąd przez który jadąć auto nagle zapada się pod ziemie i trzeba wszystko robić od nowa. [edytowane przez EA_Kuba]

1 Reply

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 years ago

Hej @Czaplan1 

Poprawiłem tytuł Twojego pytania, oraz usunąłem niepotrzebny komentarz zawierający wulgaryzm.

Listę kierownic, które są wspierane przez grę Need For Speed znajdziesz poniżej. Dodatkowo (podobnie jak wszystkie inne gry EA) Need For Speed wspiera kontroler od konsoli Xbox One/Xbox 360. 

Upewnij się, że sterowniki Twojej karty graficznej są zaktualizowane, oraz prześlij nam plik DxDiag, abyśmy mogli lepiej przyjrzeć się Twojemu problemowi. 

Lista:

• Logitech - G29
    • Logitech - G920
    • Logitech - G27
    • Thrustmaster - T150
    • Thrustmaster - T300
    • Thrustmaster - T500
    • Thrustmaster - TX
    • Fanatec - Clubsport

Featured Places

Node avatar for NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.Latest Activity: 20 hours ago
1,543 Posts